En kjole

Sommerhusland

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg må indrømme at jeg var godt mat i det i går lørdag, da Saxo vækkede os tidligere end normalt, jeg havde noget der mindede om andendags-tømmermænd og vejret var mere end almindelig gråt og vådt i det.

Vi holder jo ferie sammen lige nu og vi kan vel godt blive enige om, at vejret i DK ikke viser sig fra sin bedste side.

Men som vi kørte mod sommerhuset nordpå skete der noget. Skyerne skilte og da vi ankom var der skyfrit, lunt, ja faktisk varmt og helt perfekt.
Vi smuttede et par timer på loppemarked i Liseleje, derefter frokost i haven og senere pool-party, mad på grill, aperol på terrassen og masser af god kvalitetstid med mine forældre, min søster og hendes kæreste.
Simpelthen så skønt, især fordi jeg ikke i min vildeste fantasi havde regnet med at vejret ville blive så dejligt.

Untitleddd-1

I dag er det grå og våde vejr tilbage, men ved I hvad? Det er i grunden slet ikke så slemt. Saxo han hygger sig (med en stor fed streg under hygger). Han elsker det sommerhus og er fuldstændig ligeglad med om det regner eller ej. Så længe han kan få lov at lave løjer med sin morfar, så er lykken gjort. Det er dejligt.

C og jeg er netop landet i København, da vi skal spise frokost det sted hvor vi holder bryllup (spændende!!), men i aften er vi atter retur til sommerhusland, hvor den igen står på mad fra grill (måske under paraply) og fodbold i fjerneren.

Hyg jer! : )

Untddditled-1

1 kommentar

  • Det ser så hyggeligt ud. Vi skal selv afsted i sommerhus med nogle venner om et par uger. Glæder mig så meget til at trække stikket og forhåbentligt arter vejret sig lidt bedre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole