Westin Costa Navarino diary I

Ting jeg gerne vil blive bedre til

IMG_6506

Sandaler Kavat, kjole Other Stories, solbriller Ray Ban. (affiliate)

At lade være med at vaske mit hår hver dag. Men jeg elsker nyvasket hår og springer jeg en hårvask over, ser mit hår ud som på billedet ovenover. Helt uglet og halvfedtet i toppen. Tror jeg bliver ved at vaske hver dag ; )

Gemme mine kvitteringer. Således at f.eks når det kæmpe store spejl vi købte for lidt tid siden, endelig bliver pakket op og vi ser, at det er knækket midt over, at vi så rent faktisk har en mulighed for at levere det tilbage. Og det er bestemt ikke første gang noget lignende er sket

Huske at fylde vandflasker op og tage med mig når jeg skal ud. Så jeg ikke køber plastikflasker i tide og utide. Dårligt for miljøet og for min pengepung. Bare dumt.

At planlægge vores indkøb, især aftensmad, lidt bedre. Jeg er SÅ træt af at handle ind og finde på aftensmad hver dag. Før livet med en lille lækker unge, var aftensmaden noget der altid blev lavet med passion og ikke mindst af lyst. Nu skal der stå mad på bordet hver aften klokken 18 og det skal helst være en god blanding af super sunde råvarer og samtidig noget en 2-årig gider spise. It ain’t easy. Jeg gad godt være super struktureret omkring det, både for pengepungens, miljøet og vores skyld. Jeg tror vi hopper tilbage til Aarstidernes måltidskasser, som vi førhen har været super glade for, efter sommeren.

Lægge mobilen helt fra mig, når jeg er sammen med mit barn. Jeg er ikke slem, men  det er også noget jeg tænker utrolig meget over. Sommetider tager jeg dog mig i at sidde og stene et eller andet fuldstændig ligegyldigt på telefonen når jeg er sammen med ham. Det skal stoppe.

Sortere vores vasketøj lidt bedre. Alt for tit ender vi med grå bluser, der oprindeligt var hvide.

Huske at holde fødselsdag for mig selv. Altså. Jeg bliver selvfølgelig altid fejret af C og nu også af Saxo, men jeg glemmer at invitere familien til fest og jeg synes bare det er så hyggelig en ting at gøre. Jeg vil begynde på det næste gang jeg fylder år, hvilket der heldigvis er lidt tid til.

At svare på beskeder, især på Facebook. Jeg er altid bagud. Altid.

Prøve at abstrahere for hvor sindssygt irriterende jeg synes det er, når Instagrammere skriver #ingenmakeup #nomakeup til deres billeder. Hvorfor skriver man det, helt seriøst?  Er det fordi man bare vil vise at man er ååhhh så naturlig en skønhed? (selvom der selvfølgelig er godt med filter og redigering på billedet, vi har gennemskuet det). Jeg er ligeglad med om du har makeup på eller ej fister.

Huske at tage en stofpose med mig når jeg handler ind. At give 3 kr for en pose i Føtex er bare dumt på alle måder ligesom det med vandflaskerne.

Ikke at overspise til mine måltider. Det er klart min svaghed i forhold til mad. Ikke at jeg grovæder, men jeg har virkelig svært ved ikke at spise op, selvom jeg egentlig ikke er sulten længere. Og hvis det er noget rigtig lækkert også selvom jeg er propmæt.

Tale i store forsamlinger. Jeg hader det. Det bliver helt klart en prøvelse når jeg til brylluppet skal holde tale foran min mand. Champagne må der til! : )

Prøve at lade være at blive påvirket af hvad andre køber. Altså det er jo fint nok hvis det er nogle tilforladelige ting, der ikke koster alverden. Men pludselig ønsker jeg mig brændende sådan en fætter her, og det er udelukkende fordi at den taske er overalt i blogland. Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig at printet ville komme på mode igen. Shit, jeg synes ikke engang den er pæn og alligevel vil jeg have den. Ret tankevækkende og lidt skræmmende hvor meget vi i grunden bliver påvirkede af hinanden.

Tage bedre billeder med mit kamera. Jeg synes at foto er så skønt og jeg går forholdvis meget op i at tage, måske ikke super flotte, men i hvert fald stemningsfulde billeder. Men der er mega meget plads til forbedring. Jeg må på fotokursus!

8 kommentarer

 • Alberte

  Haha hvor er det sjovt, godt lavet! Kan nikke genkendende til en del. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  SÅ enig i den med makeup – jeg kan ikke klare det!!!! Eller i vlogs “undskyld jeg ikke har makeup på” “undskyld I skal se mit makeupfri ansigt”….. HVORFOR?! Jeg forstår ikke behovet for at undskylde/forklare/pointere!!!

  Ps. mega fedt indlæg! God idé! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig i det med plastikflasker og poser til indkøb! Jeg glemmer altid at tage mine egne poser med så ender altid med at skulle af med penge til dem. Unødvendigt når man har derhjemme jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkeligt fedt indlæg, Emilie. Super godt arbejde 🙂 God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Westin Costa Navarino diary I