Vores invitationer

Westin Costa Navarino diary I

IMG_0504

Annonce

Velankommet til Grækenland og hold nu op hvor er her bare aaaaalt for skønt.

Flyveturen gik rigtig rigtig fint og Saxo klarede det hele uden brok. Så stolt af min lille mand, og det er tydeligt at han er blevet ældre og forstår en hel del mere end da vi rejste til Australien tilbage i januar. Selvom det dengang også var en meget længere tur, er der alligevel stor forskel på hvordan han var dengang vs nu.

Vi fløj til Athen og derfra havde vi en bustur på ca 4 timer. Jeg troede kun at vi skulle køre 2 timer, så blev en smule overrasket, men Saxo sov halvdelen af turen og resten var han bare glad og hyggede sig med at køre, så det gik fint. Når vi flyver hjem er det heldigvis fra Kalamata lufthavn, der kun ligger ca 45 min fra Costa Navarino. Det er jeg nu meget glad for : )

IMG_0595IMG_0534

Vi bor som sagt på The Westin Resort, Costa Navarino og her er FOR vildt. Et luksusresort, der absolut ingenting mangler. Vi er havnet i en gigantisk family suite med vores helt egen pool på terrassen. Jeg har, hands down. aldrig nogensinde prøvet noget lignende. Alt er luksuriøst her og ud over det er folk SÅ søde.

Resortet er yderst familievenligt og det kan virkelig mærkes. Lige fra indretningen i værelserne, hvor der f.eks igen skarpe kanter er, til hele resortet, hvor det bare er så tydeligt at alle er vant til at der er børn.

.Og det er bare rigtig rart, at man ikke føler at man på den måde skal tage så meget hensyn til andre mennesker. Altså selvfølgelig tager man altid hensyn, men det er dejligt at være et sted hvor der også er en masse andre børnefamilier, men uden at der går pølser og softice i den. I ved.

Da vi ankom i går gik vi direkte i vores egen private pool og derefter bestilte vi roomservice og spiste på terrassen. Helt perfekt.

IMG_0601 IMG_0347 IMG_0366 IMG_0368 IMG_0478 IMG_0614  IMG_0416 IMG_0570

Vi vil aldrig hjem!

4 kommentarer

 • Ih et skønt sted! Jeg vil utrolig gerne til Santorino, har I overvejet det? Der skulle også være utrolig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh milde himmel skønne Emilie, hvor ser det PERFEKT ud!! Waw!! Nyd det rigtig rigtig meget…. Der vil jeg også til <3 Rigtig god ferie. Og shit hvor jeg elsker Saxo's hår (indsæt smiley med hjerter i øjenene) 🙂 🙂 Jeg øver mig stadig i at tag fine billeder med min kamera, øvelse gør mester. iPhone er nemmest, hehe! Har du brugt dit olympus her søde? Og med eller uden det ekstra tilkøb, du snakkede om? Knus fra Mette (cmette)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Søde dig 1000 tak! : )

   Billederne her er taget med mit canon kamera.

   Jeg glæder mig til at se alle dine billeder. Hvornår kommer bloggen op? : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores invitationer