Ting jeg gerne vil blive bedre til

Westin Costa Navarino diary II

IMG_0651

Annonce

Vi har det stadigvæk skønt. For søren altså. Jeg har lyst til at blive for altid! Eller i det mindste bare komme tilbage meget snart. Westin Costa Navarino tager førstepladsen over alle resorter jeg hidtil har besøgt. Av hvor er her lækkert. Og smukt. Og grønt. Og frodigt. Bare helt igennem fantastisk.

Det er jo som bekendt hotellet der har inviteret os afsted, en slags pressetur om man vil. Mig fra DK og så to familier fra Stokholm. Det er sindssygt hyggeligt og vi er allerede som en lille familie.
Der er et lille program med lidt forskellige aktiviter hver dag. Jeg tænkte at det muligvis ville gå hen og blive en smule stresset, men det har vist sig at være lige omvendt. At det faktisk er super rart, at nogen ligesom på forhånd har taget styringen og man derfor bare skal koncentere sig om at være og nyde.

IMG_0415
IMG_0406

Westin Costa Navarino er som sagt et virkelig familievenligt resort. De har bygget en kæmpe børneafdeling i den ene ende af resortet (her er virkelig stort og man bliver kørt rundt i små mini-biler hver gang man skal noget, så sjovt). Og det er et mekka for ungerne, uden lige.

I går brugte Saxo et par timer i deres såkaldte Cocoon, deres gennemførte legeland, der er under opsyn af af personale. Saxo ville have været komplet ligeglad, men jeg er ikke til at efterlade mit barn med fremmede, lige meget hvor kompetente de så end er i børnepasning. Jeg synes det er en fantastisk god idé at have sådan et sted på et resort og børnene kan da også lave alverdens kreative sysler, være i vandland og meget mere. De har endda en hel sove-afdeling, for de små der vil have en lur. Super tjekket.
Men det er ikke for mig, ikke endnu i hvert fald. Derfor blev Olde med ham, mens mor her smuttede en tur i spa og fik en times massage. Heaven!!

Untitleood-1
IMG_0436 IMG_0480  Untillltled-1 IMG_0461IMG_0486 IMG_0474IMG_0457IMG_0637IMG_0664Untitlelld-1

I aften skal vi ud og spise helt lokalt hos to græske kvinder i deres eget hjem. Spændende!

Jeg håber I nyder sommeren i DK? Jeg har hørt at det er regnvejr? Hihi ; D

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg gerne vil blive bedre til