Westin Costa Navarino diary II

Westin Costa Navarino diary III

IMG_0955IMG_0803

Annonce

3 dage inde i vores ferie og jeg kan allerede nu sige: Westin Costa Navarino, We’ll be back. Og forhåbentlig snart! Jeg tænker; Vi skal vel egentlig også på en honeymoon, ikke? ; )

Vi har det så godt her. Vi spiser lokal og økologisk mad, som resortet tilbereder til perfektion, hver dag. Alt har så meget smag over sig. Powerfuldt mad er ordet jeg vil bruge, selvom det lyder lidt skørt.
Jeg har fået en kæmpe kærlighed til græsk salat. Store modne røde tomater, feta (der ikke smager af ged, meget vigtigt)!, oliven, løg, agurk og kapers. Mmm. Jeg tror jeg er på min femte græske salat allerede (!).

IMG_0921IMG_0925

Jeg tror at grunden til, at jeg er så begejstret for dette resort, handler om, at jeg har tænkt meget over hvordan vi, efter vi er blevet forældre, har kunne holde ferie helt optimalt. Når man bare er to voksne, er ferie en leg og intet behøver planlægges, men når man har børn med, så skal der bare noget planlægning til. Kedeligt måske, men sådan er det bare og det er ligegyldig hvor spontan og frit et menneske du ellers er.

Jeg synes, at vi har haft lidt udfordringer med at finde en ferie-form, som vi har kunne nyde 100%. Sidste år var vi på Mallorca, hvor vi havde lejet lejlighed gennem airbnb, og det var en helt fantastisk ferie. Men der var også bare mange ting, der var lidt besværlige.

IMG_0940

Jeg har tidligere nævnt, at jeg har en skræk for de klassiske charter-hoteller. I ved dem med dårlig smag, dårlig mad, dumme turister osv.

Så at man kan opleve er resort, hvor både børn og voksne er i helt optimale rammer, det er virkelig fedt! Og jeg troede faktisk ikke det var muligt. Men det er det altså.

Her i Grækenland på Westin Costa Navarino er alt hvad man skal bruge lige ved hånden og det hele er så tjekket. Og det ér bare virkelig rart, som børnefamilie.
Ikke at alt behøver blive serveret på et sølvfad, slet ikke. Og det jeg elsker ved at rejse er, ud over afslapning, sol og strand, også at se og opleve et komplet andet land. Og her kan man begge ting. Du kan vælge at blive på resortet, men du kan lige så vel køre ud og opleve de små charmerende lokale byer i omegnen. Og her er bare så smukt. Bjerge så langt øjet rækker. Jeg er blown away!

I går kørte vi netop ud i området, besøgte de små landsbyer, og fandt en stor borg med en helt fantastisk udsigt.

IMG_0946IMG_0799 (1)

Om aftenen var vi så heldige at få lov at besøge to græske kvinder i den enes hjem. Her var vi med til at lave traditionel græsk mad, som vi spiste sammen, til lyden af græsk musik. De havde den smukkeste udsigt jeg nogensinde har oplevet og jeg er SÅ taknemmelig for lige præcis denne oplevelse. Wauw!

IMG_0905IMG_0885
IMG_0906IMG_0899IMG_0902

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Westin Costa Navarino diary II