Westin Costa Navarino diary III

Westin Costa Navarino diary IIII

IMG_0765
IMG_0699

Annonce

Pool day!

Ud over at have vores helt egen private pool på terrassen, har Westin Costa Navarino et kæmpe vandland. Billederne herunder viser kun delen for de mindste børn. Der er også en hel afdeling med store vandrutchebaner, for de ældre.

Derudover har de yderligere to store poolområder, der henvender sig mere til voksne.

Efter en dejlig morgenmad i går (Westin’s morgenbuffet er den vildeste) besluttede vi at tage et par timer i resortets børnevandland. Man kan mene hvad man vil om sådanne steder, men faktum er at børn elsker det. I hvert fald Saxo, som er yderst vandglad. Og det var en succes. Glade børn = glade forældre.

IMG_0750
IMG_0702
IMG_0701
IMG_0748
IMG_0719
IMG_0734
IMG_0762

Efter en hel del vandleg og en laaang middagslur, tog vi til stranden og spiste frokost. Fisk og salat til os og pasta til Saxo (og så en fin is til dessert).

IMG_0520 IMG_0558 IMG_0535
IMG_0522 IMG_0528 IMG_0517 IMG_0516
IMG_0559 IMG_0561IMG_0585

8 kommentarer

 • Louise Larsen

  Kan kun tilslutte mig Signes kommentar. For mig virker du også som en helt igennem fantastisk og hjertevarm mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ser rigtig fint ud 🙂 Når du skriver Pressetur i bunden af indlægget, hvad vil du så sige? At rejsen er gratis mod at du på en eller anden måde omtaler den på bloggen her? For det lyder virkelig som den mest fantastiske ferie og resort, men hvis ferien er gratis, så klinger det lidt hult måske – selvom I har en fantastisk ferie!!! 😉 Misforstå mig ikke, jeg har bare lidt svært ved at skelne mellem pressetur, sponsoreret og almindelig indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Hej Marie

   Dette er min første pressetur nogensinde og jeg har været usikker på hvordan det har skulle markeres.
   Jeg har nu valgt at markere alle indlæg med Annonce, så ingen er i tvivl : )

   I forhold til dit spørgsmål, så ja ferien har været gratis – dog uden aftale omkring omtale.

   Du (og alle andre) må forstå at når vi bloggere laver reklame, så er det stadig noget vi 100% kan stå inde for. Min blog er mig og jeg ville aldrig nogensinde hverken pynte på sagen eller skrive noget jeg ikke mente 100%. Derfor kan du altså trygt tage mine ord, markeret med annonce, for gode varer. Det håber jeg du husker på i fremtiden.

   God dag til dig : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hej igen.

   Ok, det lyder godt du har forsøgt at skabe mere gennemsigtighed her efterfølgende 🙂
   Men jeg bliver liiige nødt til at knytte en kommentar til din sidste kommentar 😉 Du må også forstå at du sidder med et medie som skal virke troværdigt, men samtidig er det relativt nyt på markedet for forbrugerne og deraf kan det være svært for os, forbrugerne, at navigere rundt. Da du er den professionelle i dette forhold, så er du også tvunget til at skabe klare linjer, om hvad der er reklame, og hvad der ikke er, så der aldrig er tvivl for os, forbrugerne. Uanset om du mener, at alting herinde er 100% troværdigt, så er faktum (og det er helt okay – sådan har vi det alle jo! Det er helt fair) at ting man får gratis/får penge for at bruge, altid er dét lidt bedre end ting man selv skal betale for 😉 Det er der jo intet i galt med! Men så må du også forvente, at når du gør brug af dette og agerer en reklamesølje, så vil os, forbrugerne, automatisk være mere tilbageholdne på samme måde som, når Caroline Wozniacki udtaler sig om Adidas eller Medina om Kranz og Ziegler eller Justin Bieber om Hugo Boos underbukser. For faktum er de får penge for at benytte det, og så er man pr. automatik bare det lidt mere venlig indstillet overfor produktet 😉 Uanset om produktet er rigtig godt, og man oprigtig er glad for det 😉
   Så derfor må du også forvente en hel del tilbageholdenhed overfor dine reklamer, uden at du bliver irriteret eller stødt over den adfærd 🙂 Sådan er det, når man bevæger sig ind på et marked med forbruger, penge og reklamer i et stort mix 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Og det er jo netop det jeg gør – skaber klare linier og gennemsigtighed. Det er meget vigtigt for mig. Stødt eller irriteret bliver jeg aldrig (hvorfor skulle jeg det)? og jeg forstår hvad du siger 100%.
   Men jeg kan bare sige at jeg aldrig ville skamrose noget, som jeg f.eks har gjort ved denne rejse, uden at mene hvert et ord. Om forbrugerne vælger at tro på det eller ej, det kan jeg ikke rigtig tage mig af, men jeg har i hvert fald mit på det rene : )

   God dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du virker som en fantastisk mor! Det havde jeg lige lyst til at sige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Westin Costa Navarino diary III