Fredag og noget pænt

-25% på hele Moodings

Annonce for egen virksomhed
Skærmbillede 2016-08-28 kl. 23.12.53

God morgen! : )

JS-udsalget i sidste uge var en succes! Man må sige at I er nogle gode shoppere, så sejt manner. Nu fortsætter vi udsalget, i stedet bare henne på Moodings, hvor vi med koden SUMMER25 har -25% på ALT de næste tre dage.

Vi har efterhånden fået virkelig mange seje brands på. Hay, Woud, Normann Copenhagen, Louise Roe, Menu osv. Hvis jeg skulle anbefale én ting, som vi 100% skal have i vores nye bolig, så er det denne hylde. Den ser måske ikke ud af super meget, men den er bare SÅ pæn i virkeligheden. Vores gode venner har den hængende i køkkenet, og de har fortalt os at ALLE komplimenterer den. Det er så forståeligt.

Rigtig god shopping til de af jer der gider det og hav så en fantastisk dejlig mandag. Jeg tjekker ind lidt senere med nogle rigtig skønne nyheder (!) : )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag og noget pænt