De allerbedste strømpebukser

Fredag

IMG_9940

Fredag eftermiddag!

Jeg har været til tandlægen og fået nye Invisalign skinner her til morgen. Et halvt år er gået med skinnerne og mine tænder er blevet så pæne synes jeg. Nu er der bare tilbage at få helt styr på mit bid, og det kan godt tage lidt tid. Så jeg skal være tålmodig lidt endnu. Men det gør mig ingenting, har vænnet mig så meget til skinnerne, at det nærmest bliver helt mærkeligt ikke at have dem på. Og så er jeg bare så taknemmelig over, at mine mellemrum har lukket sig. Bedste forløb : )

Og så har jeg sovet i ske med min lille lækre unge til middag. Så hyggeligt, så hyggeligt. Har haft ham hjemme til en spontan fridag og det er altså bare det allerbedste.

Om lidt kommer C hjem fra job, så skal vi hygge sammen inden jeg sætter kurs mod en veninde. Vi skal spise mad og drikke bobler i hendes nye lejlighed. Jeg glæder mig <3

Håber I får en dejlig dejlig weekend x

Ps. Min bluse på billedet ovenover er en Other Stories sag, som jeg købte i butikken i indre by forleden. Det er jo svært at se på billederne, men den er lidt gennemsigtig og virkelig sej. Jeg kunne ikke umiddelbart finde den online, men måske I kan. (affiliate).

IMG_9955

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De allerbedste strømpebukser