Hej fra mig

Fredag og noget pænt

Affiliate
IMG_2111

TGIF!

Vi har haft en skøn uge med fuld knald på, og weekend er nu noget så tiltrængt. Men det er den sådan set hver fredag : )

I aften har vi planer om en udendørs picnic og i morgen kører vi i sommerhuset og suger det (måske) sidste af sommeren til os. Sommerkjolerne skal dog for mit vedkommende ikke pakkes helt væk, da vi som sagt har den der bryllupsrejse ventende. Yas!! Jeg må indrømme, at jeg har ret meget optur over garanteret sol og sommer i september. Juhuu.

IMG_2103

Og så har jeg sørme shoppet lidt på det sidste. Bl.a denne her drøm af en rosenbluse. Av den er pæn synes jeg. Passer perfekt til alle mine sorte nederdele. For ud over at jeg elsker at gå i kjoler, så elsker jeg nederdele præcis lige så meget. Typisk de højtaljede, som man netop kan sætte fine bluser til.

Eneste lille fejl er at jeg har købt blusen i en størrelse for stor og var lidt for hurtig om, at klippe mærket af..
Typisk : )

IMG_2102

God weekend til jer for søren!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra mig