Weekenden

Hej fra mig

unnamed

Kjole: H&M sko: HER (-50%) (affiliate).

Klokken er 19.41 og Saxo har snorket i præcis 41 minutter nu. Han havde ikke i sinde at sove lur i dag, selvom jeg prøvede alt jeg kunne – og deraf altså den tidlige putning. Normalt når han sover lur, sover han jo først klokken 21/21.30.

Han har stadig brug for den, luren. Men åbenbart ikke på en dag som som i dag, hvor vi tog os en stille og rolig fridag herhjemme, efter en hektisk (og virkelig sjov) dag i går, hvor vi fejrede mine forældres sølvbryllup. Det var i øvrigt en succes. De er så gode de to. Virkelig forbilledlige når det kommer til kærlighed. Tænk, om 25 år er det min og C’s tur (!).. <3

Det er nu rart at have sådan en aften, med masser af tid til sig selv. Det er tiltrængt. Der har været og er stadig sindssygt meget knald på herhjemme. Det er det samme trummerum. Køb af ny bolig (med alt hvad det indebærer) salg af vores nuværende (med alt hvad det indebærer), institutionsskift, udsalg på JS (og i næste uge Moodings), noget med en helt ny virksomhed, planlægning af bryllupsrejse og så brylluppet… Brylluppet for søren! Det er virkelig, virkelig snart! Jeg tror vi har styr på det. I hvert fald de største og vigtigste ting. Men det er som om, at de små ting, som vi ikke rigtig har skænket så mange tanker, de kommer op til overfladen nu. Gisp! Træk vejret dyyyyybt ned i maven : ) Fuck, det bliver så godt. Vi glæder os helt vildt!

Jeg håber at jeres dag har været rar og fuld af solskin xx

4 kommentarer

 • Kære Emilie, hvor lyder det spændende det hele! Hvor sælger I jeres nuværende bolig? Jeg er nemlig meget interesseret 🙂 Kh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det er så spændende. Vi har lige sat den til salg internt, så vi afventer pt om nogle i foreningen vil købe. Hvis ikke kan vi sælge den selv og så skal jeg nok sige til : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor skal I flytte hen? 🏡😊👍🏻 spændende…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden