Fredag og noget pænt

Vi har købt en ny lejlighed

Processed with VSCO with b1 preset

Åhh hvor har jeg glædet mig til at kunne fortælle jer det her. Vi har holdt vejret og krydset fingre i flere måneder nu, men endelig er det officielt. Vi har købt en ny lejlighed! HURRA!

Og lejligheden er alt hvad vi nogensinde har drømt om.

På et tidspunkt var vi jo ude i, om det der med hus og have var for os. Men mavefornemmelsen var ikke til at tage fejl af. Den sagde: Køb en lejlighed og bliv i byen, hvor hele familien og alle vennerne bor. Bliv i København som vi elsker så højt.

Hus og havelivet kan helt sikkert være fantastisk, men det er ikke for os nu. Og jeg er SÅ glad for at vi ventede på, at den helt rigtige lejlighed dukkede op. Nu får vi en ny base, et helt fantastisk sted hvor vi har tænkt os at blive i rigtig, rigtig mange år. Hvem ved, måske for altid.

Vi flytter altså ikke langt væk. Faktisk kun lige rundt om hjørnet. Den opmærksomme læser ved nok, at vi elsker vores område utrolig højt, så det kunne altså ikke være bedre.

De vigtigste ting er på plads for os og vi får:

145 kvm = mere end rigeligt med plads
Altan (coming up)
Hyggelig gård
Fælleskab og sammenhold lejlighederne imellem.

Og så er der alle de helt vildt overfladiske ting ved lejligheden, som i grunden ikke betyder noget som helst, meeeen som jeg altså ikke klager over, nu det skal være.

-3+ meter til loftet
-Smuk stuk
-Høje paneler
-Sildebensparket
-Badeværelse med vindue = naturligt lys og mulighed for ordentlig udluftning.
-God skabsplads (åh hvor har vi manglet lige præcis dette).
-Mulighed for to børneværelser, hvis det en dag skulle blive aktuelt.

Vi overtager 1/10 og regner med at være klar til at flytte ind 1/11.

Så nu håber jeg bare, at I kan klare lidt boligrelateret snak, herunder en masse indretning og interiør, her på bloggen fremover? : )
Indretning er hverken min stærke side eller min passion, men for første gang nogensinde har jeg nu virkelig lyst til at prøve at få det hele til at gå op i en højere enhed og rent faktisk bruge lidt krudt og energi på det. Det føles godt og jeg er så klar.
Kender I til gode interiørblogs (jeg er helt grøn her), så del dem meget gerne med mig : )

Hvis I i øvrigt lige nu sidder og tænker, at det loft, det kan I da kende, så ja, det er helt rigtigt.
Vi har købt mine forældres lejlighed, fordi de har købt naboens, som størrelsesmæssigt passer bedre til to mennesker. Win-win much.
Vi bliver derfor naboer til mine forældre, noget jeg kunne forestille mig ikke alle ville have lyst til med deres forældre/svigerforældre, men her synes vi heldigvis alle fire (og helt klart også Saxo, hvis han vidste hvad der skulle ske) at det er helt, helt fantastisk og kan se så utrolig mange fordele ved lige præcis dette.

Nu må I have mig undskyldt, mens jeg shopper bolighalløj på Moodings med 25%! (med koden SUMMERSALE25) Heh <3

Ps. vores nuværende andel er pt til salg internt i vores andelsboligforening. Hvis ikke den bliver solgt her, så skal jeg nok sige til : )

17 kommentarer

 • Hvor er det dog fantastisk! Stort tillykke med det 😊 sikke en gave for jer, Saxo og mormor og morfar! Glæder mig til fortsat at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cillo

  Ej hvor fedt, Emilio!! Stort tillykke! Glæder mig til vi snart ses :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cillo

  Ej hvor fedt, Emilio!!! 😀 Stort tillykke! Glæder så meget til vi snart ses :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke Emilie! I har gjort det rigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så får du da også lige et stort tillykke her. Hvor fantastisk for jer! Og så godt at I ventede til nu med at købe noget. Med det forhold det lader til at I alle har med dine forældre kan det da næsten kun blive skønt. Vi ELSKER at være flyttet tættere på min familie hvor pigerne både kan løbe hen til mine forældre og min onkel og tante. Det kan altså noget det der med at være fysisk tæt på flere generationer i familien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  FUCK hvor er jeg misundelig på hele det arrangement; at bo tæt på bedsteforældre, at I er heldige at I alle er samlede et sted og bare lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Sonomaseven har en fed boligstil 😊 Held og lykke med det hele, jeg glæder mig til at følge med i processen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det er rigtig, hun er så dygtig, tak for tip : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Fedt! Tillykke!

  Mere plads… Det glæder jeg mig også til vi en dag får mere plads. Men vi er begge selvstændige og har kun været det i halvandet år og jeg er lige gået solo selvstændig selv ved siden af min mands forretning, så vi er ikke helt klar økonomisk til at sætte os i gæld til et nybygget hus som jeg drømmer om et sted i Nordsjælland med bygning ved siden af, hvor vi begge kan have vores kontor og udstilling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Csthyssen

  Wow hvor fedt for jer! Stort tillykke! Og nej, du har nok ret i at ikke alle ville gide bo klods op og ned af deres forældre, men jeg synes da flere skulle give det chancen. Vi bor lige i nærheden af både min far og min svigerfar og vi elsker det! Og jeg er sikker på at vores banditter på 3 mdr også vil elske det når de bliver større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min kæreste, forældre og jeg har netop lige købt en kæmpe grund, hvorpå vi skal bygge vores kommende hjem og bo sammen. Tror det bliver helt fantastisk, så kan godt forstå, at I også gør det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er det dejligt for jer! Lyder helt fantastisk at have forældrene se tæt på, ville ønske mine ikke boede i den anden ende af landet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ja det bliver enormt rart, især med Saxo der kommer til at kunne løbe ind og ud af vores lejligheder. Vi føler os meget heldige <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag og noget pænt