Bolig: Om udskiftning

Weekenden

ff

Endnu en weekend, fuld af rare planer, er fløjet afsted. Fredag var jeg ude og få et par øl og lørdag spiste vi middag hos vores venner på Østerbro. Vi tog Christiania-cyklen, så vi begge to kunne få lidt at drikke og klokken 21, efter en virkelig hyggelig aften, kørte vi hjemad igen.

Det er det positive ved at have et barn, der er lige på nippet til ikke at behøve sin lur længere. Han sover stadig lur langt de fleste dage, og dermed bliver han altså først træt klokken 21/21.30. Lidt hårdt for mor og far i hverdagen, men virkelig rart at kunne spise middag hos venner og ikke stresse over at skulle nå hjem inden maden overhovedet er serveret. Det var en succes.

Untitled-1

I dag søndag har vi taget imod min australske familie, der er her for at holde ferie – og selvfølgelig også for at være med til brylluppet. Ud over det har vi bare slappet af, nydt solen (yes endelig lidt sommer), spist frokost os en dejlig frokost, drukket milkshake og leget en hel masse med biler  : )

Jeg håber jeres weekend har været rar x

   

2 kommentarer

 • Cecilie L

  Hvor er din fine kjole på billedet fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det er en lidt ældre sag fra Other Stories. Kan desværre ikke finde den online længere : (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig: Om udskiftning