Lidt om love

2 september

Processed with VSCO with hb1 preset

Nederdel her og bluse her (affiliate).

2. september! Efterår, min absolut yndlings-årstid. Elsker og glæder mig til den friske luft, bladenes smukke brændte farver, varm græskarsuppe, læderjakker, halstørklæder og gode lange gåture i Frederiksberg Have. Elsker efterår, simpelthen.

2 september betyder at der kun er 15 dage til brylluppet. Wow, hvor blev tiden af?

Vi har styr på det meste nu. Mangler bare de sidste småting, såsom indkøb af pynt og diverse til receptionen. Vi er nu stadig en smule stressede, men det går : )

2 september betyder sørme også at vi overtager vores nye lejlighed, som I øvrigt er den jeg står i på billedet ovenover, om mindre end én måned. Helt seriøst, jeg glæder mig så freaking meget. Er pt ved at finde et godt sted at få lavet gulve. Der er sildebensparket i de to største stuer, men resten af  lejligheden har bare almindelige trægulve. Og ja, man sagtens leve uden, men det er jo sååå pænt sildebensparket, så jeg gad virkelig god,t at det var i hele lejligheden. Men vi må se hvad det kan blive til. Det er jo ikke ligefrem billigt. Hmm.

Med ønsket om en dejlig weekend! Vi skal spise middag sammen med hele familien i aften x

 

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om love