Et hej fra Grækenland

Beach day

IMG_2623

I dag har vi haft en rigtig stranddag. Vi gik ned på vores dejlige strand, som vi næsten havde for os selv, lige efter morgenmaden, og returnerede først til vores værelse omkring klokken 17.00. Temperaturen ligger i disse dage på 26 grader med fuld sol. Det er simpelthen så behageligt og det gjorde, at vi sagtens kunne holde til en hel dag på stranden. På den måde er det godt at rejse i september, specielt når man har børn med.

Saxo slapper helt utrolig godt af på stranden og nyder bare at være. Vi havde taget to af hans elskede biler med i strandtasken, men faktisk legede han bare med nogle pinde i sandet. Egentlig ret tankevækkende, hvor lidt børn i virkeligheden har brug for, for at få gang i en god leg.
Nu flytter vi jo snart, ja faktisk overtager vi vores nye lejlighed på lørdag d. 1 oktober, og jeg kunne virkelig godt ønske mig, at vi indrettede os en smule minimalistisk og kun købte ting vi virkelig har brug for. Måske især på børneværelset hvor jeg har en idé om, at ville holde legetøjet på et minimum – og ikke som hans værelse pt. ser ud, med overforbrug af legetøj, han alligevel ikke leger med, og som i stedet roder og helt sikkert forvirrer mere end det gavner.
Vi må se hvordan det kommer til at gå, men det er noget jeg har tænkt meget over.

IMG_2597

Tilbage til Grækenland ; )
Det har været en perfekt dag, men hør lige her, vi har vist været en lille bitte smule uheldige i forhold til valg af uge, her på vores resort… (Ikke sådan for alvor, bare lidt for sjov). 

Jeg ved ikke med jer, men når C og jeg rejser, så prøver vi som regel, at undgå alt for turistede steder, og der er sommetider gået lidt sport i, at finde steder hvor man helst ikke støder ind i andre danskere. Det er selvfølgelig ikke fordi vi for alt i verden vil undgå danskere, men kender I det ikke? At det hele føles lidt mere autentisk, når man føler sig som de eneste danskere… Måske er det bare os.

Anyyyway, her på Westin Costa Navarino, som er her vi befinder os, er det ikke min opfattelse at mange danskere tager hen. Jeg var her jo tilbage i juni og der var ingen danskere ud over os, og resortet er heller ikke tilknyttet et dansk rejsebureau.

Men men men, i går bliver vi så ved med at støde ind i søde lyshårede mænd og kvinder – og mange i større grupper. Jeg er nysgerrig og er selvfølgelig nødt til at spørge hvad de laver hernede, og får svaret: At deres arbejdsplads er på team-building tur. Og hold up… 600 medarbejdere er med! 600(!) Haha….

Så status er nu, at vi bor på resort med 600 andre danskere… Det er bare super ; ) Og ret så komisk.

Heldigvis er det jo et gigantisk sted, så det er faktisk ikke fordi man bemærker, at man sådan er omringet af andre danskere.

Selve resortet har jo to afdelinger, The Westin, hvor vi bor og The Romanos, som vist er lige en tand mere luksus, selvom jeg synes at The Westin er rigelig luksus.

Her er vist 12 restauranter, foruden barerne og de små tavernaer. Derudover er der en indendørs prisvindende spa, en masse pools og en hel børneafdeling for sig, med alt hvad børn elsker, inkl. kæmpe vandland. Og så er der den kilometerlange smukke smukke sandstrand.

Så 600 Deloitte medarbejdere eller ej, her er stadig så fantastisk <3

IMG_2638 IMG_2656 IMG_2605

Jeg håber I nyder livet derhjemme i Danmark. Der gør mig absolut intet at vi på mandag skal hjem til rigtig efterårsvejr. Mig der elsker efteråret xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hej fra Grækenland