Vores bryllup III

Brudekjolen, mine sko og min makeup

mm6a3347_29809850105_o

Brudekjolen og mine sko er vist det I har spurgt aller mest ind til, her i forbindelse med vores bryllup.

Kjolen blev, som de fleste af jer nok allerede ved, designet og syet af designer og skrædder Angelika fra Couture-Stuen. Det har været en længere process, da jeg endte med at skifte mening midt i det hele, så jeg har virkelig brugt meget tid ude hos Angelika. Men det har udelukkende været min egen skyld, og heldigvis er Angelika det dejligste og varme menneske, så det har egentlig mest føles som om, at jeg skulle ud til en veninde og hygge : )

Angelika har været så fantastisk! Hun har ikke bare skabt min drømme kjole, hun har også fungeret som en stor støtte med sådan ca. alt andet. Hun er kommet med råd og vejledning i forbindelse med undertøj, headpiece, sko, ja, det hele faktisk.

Jeg endte i øvrigt med at have denne sag fra Wolford på indenunder og den var helt fantastisk.
Min kjole havde en lille åbning i ryggen, så Angelika var så god at sy underkjolen ind, så den ikke kunne ses i ryggen.

Men tilbage til kjolen: Den blev lige som jeg havde drømt om. Kraftig og smuk spartel-blonde, lang, høj hals, trompet-ærmer og fine perle-detaljer i taljen, på ærmerne og i halsen. Jeg følte mig meget smuk og Angelika fortjener alverdens ros, for hun har været så fantastisk hele vejen igennem. En kæmpe anbefaling fra mig.

mm6a5643_29183740153_o

Mine sko blev valgt lidt i sidste øjeblik, men jeg er så glad for at det blev dem. De er fra Roccamore og er super behagelige og gode at gå i. Det var først i de sene nattetimer, at jeg simpelthen var nødt til at tage dem af : ) Jeg skiftede selv båndende, da jeg ikke synes farven passede så godt til min kjole, men det var ingen sag.

Min blomsterkrans på hovedet var jeg i øvrigt virkelig glad for. Det var meningen at jeg skulle have haft et af Jannie Baltzer’s fine headpieces på, men i sidste øjeblik, dagen før brylluppet faktisk, ombestemte jeg mig, da jeg følte at en blomsterkrans ville gøre hele outfittet lidt lettere og friskere. Hvis I forstår. Kjolen er jo meget elegant og jeg synes en krans ville være prikken over i’et.

Jeg var virkelig glad for resultatet.

mm6a4471_29774090996_o

Mit hår og min makeup stod Mille, Caspers fætters kone, for. Mille arbejder hos Mipe Cph og er en vanvittig dygtig frisør.
Mille krøllede mit hår og holdte min makeup naturlig med fokus på pæn hud, minimalt på øjne og så lidt mørk læbestift. Jeg synes jeg så smokin’ ud, hehe og det var altså takket være Mille <3
mm6a3579_29517199800_o

2 kommentarer

 • Katrine

  Så smukt et brude outfit! Det hele spiller bare.
  Kan du måske lokkes til at skrive lidt om hvordan den “oprindelige” kjole skulle have set ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • j

   Ja, jeg vil også vildt gerne se din oprindelige tanker selvom det du endte i selvølgelig også ser skønt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllup III