Brudekjolen, mine sko og min makeup

Bryllupsrejse: Lets go

IMG_0899

Jeg tror nu nok jeg kom til at sige herinde, at vi ikke havde i sinde at tage på bryllupsrejse. Mest fordi der sker og er sket så meget for os her i efteråret, brylluppet selvfølgelig, flytning og så er vores lyst til at komme på en lidt længere tur hen over nytår stadig kun stigende.

Men, men, men.

Man bliver jo kun gift én gang, ikke? Og det kom vi til at tale om over et glas rødvin for en måneds tid siden. Og så kørte vi vist hinanden lidt op. Og det ville da også være dejligt med sådan en lille ferie sammen, vi fortjener det faktisk, gør vi ikke?
Det blev vi i den grad enige om, der i sofaen.

Og pludselig før vi så os om, var flybilletterne booket. Derfor er vi dem der sidder i et fly klar til at lette, i morgen klokken 12.00

Og gæt hvor vi skal hen?

IMG_0955

Vi skal da til Grækenland. Costa Navarino, som Saxo, min farmor og jeg jo besøgte i juni også. (Denne gang ikke sponset vel at mærke).

Casper var jo ikke med sidst grundet arbejde (og vist også lidt fordi det lå oveni Roskide Festival hah) og jeg var jo som bekendt SÅ begejstret over stedet og ville vildt gerne opleve det med ham også. Så nu tager vi derned, Casper, Saxo og jeg. En hel uges afslapning, hygge, havbad, pool-plaskeri og gode græske salater.

Det passer mig så godt, at vi “bare” skal til Grækenland og at transporttiden derfor er minimal.
Vi fandt nogle virkelig billige billetter gennem Momondo og efter tre timer i et fly direkte og en lille halv time i bil, lander vi på det dejligste resort. Så bliver det altså ikke nemmere eller bedre.
Vi har selvfølgelig booket et værelse med egen pool. Yaaaas!

Jeg glæder mig SÅ meget og krydser fingre for at vejret er fint. Der ser sådan ud.

IMG_0508 IMG_0667 IMG_0651 IMG_0595

Ses om en uge, København : )

4 kommentarer

  • Eyglo Stefansdottir

    Hvor lyder det bare perfekt 👌 hvilket hotel er det i skal bo på? Jeg er nemlig på udkig efter et sted til os at holde en mini ferie på og det med egen pool lyder så skønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudekjolen, mine sko og min makeup