Om dufte

Ingen ømme fødder her


Annonce
IMG_2156
IMG_2172

Halløj og glædelig mandag!

I dag har jeg ordnet alverdens småting i byen. Først en times body-sds, dernæst besøg hos Wolford for at hente den underkjole, som jeg skal have på under min brudekjole (den kan I i øvrigt se på min Instagram-story (emiliblog) lige nu. Hah!..

Dernæst et hurtigt smut forbi “Andedammen”, hvor jeg pænt bad Cecilie om at skyde disse billeder af mig (og mine sko). Hun gad vist ikke rigtig, men eftersom jeg havde provianteret hende og den anden Cecilie med sund grøntsagsjuice og en ret god chia-pudding-something, følte hun sig vist nødsaget. Hah!

Jeg var hoppet i mine seje og vildt behagelige Ecco-støvler, som jeg også viste jer her og selvom jeg i den grad har fået gået mig nogle kilometer i dag, har jeg ikke snerten af ømme fødder. Dét er altså guld værd.

Sådan på min ældre dage kan jeg godt mærke, at jeg virkelig vægter kvalitet fremfor kvantitet. Jeg vil meget meget hellere investere i lidt men godt, såsom nogle gode og ordentlige sko, som jeg kan have på igen og igen.

Ecco har som tidligere nævnt, en ret sej konkurrence kørende lige nu. Ecco udlodder 50.000 kr til 4 kvinder, som besidder én eller flere af ECCOs kerneværdier: Medmenneskelighed, frihed, innovation eller stil.

Selv har jeg nomineret min rå-seje veninde, der pt arbejder i Norge som sygeplejerske, og som virkelig besidder værdien medmenneskelighed.

I kan nominere en kvinde I synes lige her.

IMG_2152 (1)
IMG_2141
IMG_2177

Jeg håber at resten af jeres mandag bliver god. Vejret er jo simpelthen så skønt. Åhhh vil I ikke godt krydse fingre for at det holder til d. 17? Det kunne være så smukt, så smukt, nu vores reception foregår udendørs. Fingers crossed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dufte