Bryllupsrejse: Lets go

Instax Polaroid: Et sjovt bryllupstiltag

Processed with VSCO with a8 preset

Mens jeg er på ferie, har jeg planlagt lidt indlæg til jer. De fleste bryllupsrelaterede – håber I kan klare det. Når ugen er omme runder jeg af med vores bryllupsvideo og så er der ikke mere bryllupssnak fra mig ; )

Anyway, til vores fest på Josty, havde vi lagt en masse Instax polaroid kameraer rundt omkring på bordene, og så havde vi opfordret folk til at klikke løs, og derefter sætte billederne i vores gæstebog sammen med en lille hilsen. Jeg synes virkelig det var en succes. Det virkede som om, at folk hyggede sig med det og her efterfølgende har det bare været så sjovt at kigge i bogen. Og jeg forudser, at vi kommer til at hive bogen frem i mange mange år fremover.

Et virkelig sjovt og hyggeligt lille minde.

Untitlkkked-1Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetUntitled-1 Untitlessd-1

6 kommentarer

 • Anne

  Hej 🙂
  Jeg vil gerne høre, hvor du fandt den fine, sorte notesbog til formålet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro

  hahahaha ej ej ej det billede der, skål i skibet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Argh of course – giver fin mening. Æv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh, det er en fin ide! Blot en tanke – er kameraerne nogen, du kunne overveje at låne/leje ud? Vi skal giftes (til maj først), men jeg synes, det er lidt mange kameraer at investere i – kommer nok ikke til at bruge så mange efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det ville jeg gerne, men jeg lånte selv kameraerne, så det kan jeg ikke : (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsrejse: Lets go