Power Bright

Når billederne skal fremkaldes: Fujifilm Kiip

Annonce
k06-1000x1000

Vi har jo fået taget en hel del billeder til brylluppet. Af hele to forskellige fotografer + alle dem, som vores gæster tog med deres telefoner. For mig er det altafgørende med billeder, da det jo er sådan man bedst mindes.
Alle vore billeder er selvfølgelig allerede lagt over på den eksterne harddisk, og dér ligger de trygt og godt. Men det er ikke lige dén man hiver frem, når vennerne er på besøg og når man har lyst til se tilbage på en fed dag, vel?

Derfor har vi aldrig været i tvivl om, at vi selvfølgelig gerne ville have fremkaldt billederne og have dem i glas og ramme – eller bare i et fotoalbum.

Kiipapp, som er Fujifilm’s ny app, der bl.a gør det muligt at fremkalde sine billeder direkte fra mobilen – herunder også Instagram og Facebook, kommer til at være løsningen for os. Billederne er allerede sendt til print og nu glæder jeg mig bare til at få dem i et album eller måske til at hænge dem op i vores hjem, ligesom på billedet ovenover. Det ser virkelig fint ud.

Med Kiip vælger man sådan set bare hvilke billeder – f.eks fra kamerarullen, fra Facebook, Instagram eller dropbox, hvilke billeder man gerne vil sende til fremkaldelse. Et par dage senere modtager man med posten. Mega nemt.

Kiip har en rabatkode til jer hvis I er interesserede: Koden: emiliblog giver 35 gratis billeder i str. 10×13,5 eller 10×10 cm. Koden er gyldig til og med d. 30. November, og kan kun bruges én gang pr person : )

Med Kiip appen kan man også lave nogle virkelig fine gaver, og f.eks få printet sine billeder på b.la porcelæn. Så fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Power Bright