Et hej fra Grækenland

Power Bright

Annonce
IMG_2443
ole

Jeg er altid frisk på en lille udfordring, når det gælder test af ny spændende hudpleje. Jeg har mine favoritter som jeg altid har her i huset, men jeg elsker også at prøve nye ting.

Denne gang har jeg testet et helt nyt produkt fra den kære Ole Henriksen, Power Bright, som eftersigende skulle formindske de små fine linier (og lige præcis dem, synes jeg der er kommet en del flere af, de sidste par år, av) og gøre huden mere ensartet. Power Bright indeholder store mængder C-vitamin, plantestoffer, essentielle fedtsyrer og lysnende ekstrakter. Huden får ny energi og skulle eftersignede genvinde sin ungdommelige glans efter bare én påføring. Lovende!

Power Bright er et 3-trinssystem indholdende:
1. truth sugar glow polishing mask – eksfolierende scrub
2. radiant truth 25% vitamin c intensive treatment – lysner og giver en smuk glød
3. pure truthTM melting cleanser – nærende og rensende

IMG_2425

Og jeg har nu prøvet det på eget ansigt. Og det ér altså ret fantastisk. Min hud har tendens til at være tør, men efter Power Bright er min hud ikke længere tør, i stedet rent faktisk silkeblød. Og jeg føler klart at man kan se, at huden stråler. Se det kan vi lide!

Har sågar taget det hele med her til Grækenland, fordi jeg ikke kunne lade være!

Hvis I selv skulle få lyst til at prøve produktet så kan I købe det lige her.

IMG_2455

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hej fra Grækenland