Vores bryllup II

Vores bryllup III

mm6a5202_29517007530_o

På Josty blev vi mødt af det top-professionelle personale, som bød på Aperol Spritz og snacks. Og mens gæsterne drak, hyggede og minglede, smuttede C og jeg, sammen med vores foto- og videograf, Sergio fra Storybook Studio, ind i Haveselskabets Have for at skyde et par billeder. C havde frygtet denne del lidt, da photoshoot ikke lige er hans kop te. Og heller ikke min egentlig. Men Sergio forsikrede os om, at det ikke ville tage længe og at vi ville blive så glade bagefter. Og nu hvor jeg har set resultatet er jeg så glad for at vi gjorde det. Og faktisk havde vi det også vildt sjovt mens det stod på.

mm6a5225_29183845283_o  mm6a5235_29809629585_o

Tilbage til gæsterne og endelig kunne vi sætte os til bords. Jeg var blevet SÅ sulten, da jeg faktisk nærmest ikke nåede at få hverken vådt eller tørt til receptionen. Et enkelt glas bobler og så selvfølgelig lidt kage var det blevet til.

Vi havde valgt Kuppelsalen på Josty. Den største og smukkeste sal med absurd højt til loftet, og en masse guld og mørkerøde detaljer + en gigantisk lysekrone. Simpelthen det smukkeste rum.

Vi fik det lækreste mad. Blomkålscreme, hummer-ravioli, smørstegt rødtunge og en drøm af en dessert med brombær, chokolade og marengs. Shit hvor var det godt.

Talerne var for vilde. Ikke for lange, for korte eller kedelige. Bare helt fantastiske. C sagde alle de rigtige ting og jeg fik stor ros for min tale, den jeg havde været så nervøs for at holde, men som jeg på dagen var meget rolig omkring. I det hele taget var jeg super rolig omkring det bryllup både dagen inden og på selve dagen. Virkelig rart.

mm6a5337_29516984990_o

Efter middag og den sidste tale var klokken blevet 23 og det var tid til brudevalsen. Kan ikke huske om vi dansede i takt, det vil tiden vise når vi modtager vores bryllupsvideo haha, men jeg husker at vi havde det sjovt, hvilket også er det vigtigste.

Festen fortsatte med drinks, dans og verdens bedste dj. Klokken 03.00 kunne jeg ikke mere. Jeg var træt med træt på og C og jeg smuttede op i den fineste brude-suite, mens vores gæster festede videre. Dejlig fornemmelse.

Vi har fået så fin respons på hele dagen og for os kunne det virkelig heller ikke have været bedre. Der var intet jeg ville have gjort anderledes. Men. Jeg forstår pludselig dem der vælger, at holde en hel bryllups-weekend og som f.eks inviterer alle gæster til udlandet med flere overnatninger. For SHIT hvor gik hele dagen og aftenen alt alt for hurtigt. Jeg var meget bevidst om det og kan huske at jeg sad og tænkte ved hovedretten “nej nej nej, er vi allerede nået hertil”.. Det gik vitterligt ALT for hurtigt og skulle C og jeg vælge at gifte os igen (med hinanden vel at mærke), så holder vi en bryllups-weekend i stedet for. Det er sten-sikkert.

Næste gang vender jeg tilbage med lidt detaljer fra brylluppet og så får I også snart en hel del flotte billeder fra vores fotograf at se xx

mm6a4974_29517034760_o

4 kommentarer

 • Rikke

  Hold nu op en smuk kjole. Så smuk altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very tasteful! Your photos are beautiful!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Emilie, stort tillykke! Jeg mindes at du en gang nævnte på bloggen at i gerne ville vies i frb have, kan det passe? Og i så fald må jeg spørger om hvorfor i fravalgte dette? (Jeg overvejer nemlig selv at blive viet der) tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Dejlige billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllup II