Til de små fødder og et hej

Vores bryllup I

IMG_1532

SÅ venner, så er vi altså blevet gift! Mand og kone, hinandens for evigt. Og det føles helt ubeskriveligt fantastisk! <3

Lørdag d. 17 september 2016 var mere end vi nogensinde kunne have drømt om! Det var fuldstændig magisk. Helt perfekt.

Vejret var med os, 20 grader og sol, som tittede frem, netop som receptionen, i vores (kommende) gård skulle begynde.

Dagene op til havde været stressede – men også vildt sjove, og mine veninder og jeg havde brugt hele fredagen, på at gøre klar i gården, så den fremstod så fin og bryllups-agtig som muligt. Og det blev lige i Caspers og min ånd.

Lyskæder hængende fra træerne, hvide vimpler, gulvtæpper, som vi havde købt på DBA, liggende på jorden, der hvor jeg og min far skulle komme gående. Sjove gamle velkomstskilte, friske rosenblade i kurve, og en flot æresport pyntet med eucalyptus og smukke blomster.  – Jeg glæder mig for vildt til at vise jer billeder af det hele, på et senere tidspunkt.

Klokken 14 strømmede folk ind – vi havde inviteret over 100 mennesker, og mens de tog for sig af kanapéer og champagne, sad min far og jeg spændte oppe i lejligheden og gjorde os klar til at få tegn til, at vielsen skulle begynde.
Saxo (som bar ringene) og vores kære lille blomsterpige Loa, var også sammen med os.

Klokken 14.30 fik vi tegnet, da Vildnis begyndte at spille “Hvad Nu Hvis” og så kunne vi gå..

Hvordan det så ud kan I se lige her.

IMG_1413

Fortsættelse følger….

Nu er det nemlig tid for mig, at få fulgt op på alt det arbejde jeg virkelig har nedprioriteret ugerne op til brylluppet. På en måde føles det lidt skørt, sådan at sætte sig til at arbejde ovenpå sådan en vild og fantastisk weekend. Men det er det helt rigtige kan jeg mærke.

Vi var meget i tvivl om, om vi skulle rejse på bryllupsrejse lige efter brylluppet eller om vi skulle vælge at skyde den lidt. Og vi har valgt at tage afsted næste mandag d 26.
Så vi har altså lige en uge hjemme og det er vi faktisk begge to virkelig virkelig lykkelige for. Så kan vi lige forsøge at nå til bunds i arbejde og derefter tage afsted og koble helt og aldeles af. For søren hvor jeg glæder mig <3

Nyd mandagen xx

   

16 kommentarer

 • Ulrikke

  Stort tillykke med brylluppet, virkelig smukt par I er! Jeg håber, at I nyder bryllupsrejsen 🙂
  Jeg vil spørge dig ind til de tæpper i har købt. Er det nogle tæpper i stadig ligger inde med og er der mulighed for, at jeg ville kunne købe nogle af dem?
  //Ulrikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha, så sidder jeg her og tuder over, da din mand giver dig verdens sødeste knus på videoen. Og jeg kender jer ikke. Stort tillykke! Meget meget smuk brud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer begge to. Sikke en kjole og sikke et vejr i har haft til dagen!

  Jeg glæder mig til at du (måske) deler flere detaljer og billeder fra dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det dejligt at høre – det lyyder som en dag, der gik lige akkurat som I drømte om den skulle.
  Og sikke en kjole!
  Tillykke (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukt og personligt. Stort tillykke med jeres dag og kærlighed.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukt jo😊 Tillykke med kærligheden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var den mest vidunderlige vielse, tusind tak fordi vi måtte være med. Jeg GLÆDER mig som et lille barn til at se flere billeder og læse om jeres kærlighedsfest. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Århh selv tak skatter <3 Så dejligt at I kom

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  wauw, hvor er det smukt. fik helt tårer i øjene over filmen. I er smukke. Stort tillykke. knus katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer begge. Hvor ser du dig fantastisk smuk og lykkelig ud. Så dejligt at I har fundet hinanden og styrer det så godt sammen 🙂 tak for billeder og for at dele. God dag til dig. Kram Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg har glædet mig (måske lidt for) meget, til at se og høre om brylluppet! Indtil videre ser det jo helt fantastisk ud. Det ser simpelthen så hyggeligt ud med al pynten og gulvtæpperne og det hele. Gennemført simpelthen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til de små fødder og et hej