Til køkkenet

A-Derma’s vidunderlige hudpleje

Annonce
img_3419
img_3400

Jeg døjede med eksem, dengang jeg var helt lille. Det har min mor fortalt mig.
I mit voksne liv har jeg heldigvis ikke haft skyggen af eksem.

Indtil nu.. Tror jeg?

Jeg har nemlig fået nogle underlige tilbagevendende røde tørre og let skallene pletter, som sidder præcis samme steder på begge underarme. Virkelig mystisk synes jeg. Mon det er eksem?

untaaaaitled-1

På ferien i Grækeland var der intet, men efter vi er kommet hjem, er pletterne kommet igen.
Jeg kan godt mærke, at min hud reagerer på dette crazy skift i vejret vi har haft. Først 27 grader i Grækenland og så direkte hjem til koldere end koldt efterår. Og hvorimod jeg faktisk synes, at efteråret er ret herligt, er det tydeligt at mærke, at min hud havde det bedre i varmen.

Saxo’s kinder er også mærket. De er tørre og skriger på fugt – hvilket de selvfølgelig får – og heldigvis har jeg teamet op med A-Derma, som jo simpelthen bare er helt fantastisk hudpleje til den sarte hud.

Til Saxos kinder har jeg længe brugt Exomega balm, som er til den ekstremt tørre hud, der har brug for fugt og næring. Og så har den en beroligende effekt, takket være en naturlig havrekimekstrakt fra Rhealba® Havren, hvilket virker godt til de meget røde plamager, han har tendens til at få på kinderne. Den er virkelig genial, men jeg gætter på, at mange af jer måske ved det allerede? : )

Til mine pletter på armene er jeg netop begyndt at smøre med A-Derma Exomega Cream, så nu krydser vi fingre for, at det forsvinder for good.

img_3298 img_3402    img_3383

^^^ Som I kan se, havde vi cremen med ud på vores gåtur til frederiksberg Have i går. Det var en god tur, men den blæst, ikke? Den var jeg gerne foruden..

Cremen er i øvrigt en del af A-Dermas serie, Exomega, som er en special havrebaseret plejeserie til atopisk, tør og irriteret hud.

Lidt om atopisk eksem: Det dækker over tør, kløende hud, hvor der let opstår infektioner. Eksemet opstår som et rødt udslæt med hævelse, nogle gange med blærer. Sværhedsgraden varierer fra små områder med let kløe, til store hudområder med intens kløe.

img_3513

Exomega har også lavet en ret fantastisk renseserie, som kan bruges i badet. F.eks kan man selv være med til at forebygge udtørring af kroppen ved at bruge et mildt sæbefrit vaskeprodukt.
Jeg gør virkelig mit bedste for at køre en god renserutine hver morgen, men den glipper sommetider og sådan er det altså. Jeg giver, det at være en travl mor, skylden ; )

img_3389

Pssssst: A-Derma kører en konkurrence på deres sociale medier, hvor man har mulighed for at vinde et helt års forbrug af Exomegaprodukter. Man skal blot uploade et billede på A-Dermas Facebook side eller via Instagram @adermadanmark og bruge hashtag #MinHverdagMedExomega

Konkurrencen slutter d. 31. oktober 2016. Held og lykke : )

img_3295

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til køkkenet