Min uge..

Ansigtsløft uden kirugi

img_3622-1

I mandags cyklede jeg til Østerbro for at besøge skønhedsklinikken Shje, hvor jeg skulle have et lille ansigtsløft – uden kirugi vel at mærke ; ) (Gave). En såkaldt DermaTude behandling, hvor der med bitte små nåle prikkes hul i huden (og jo, det gjorde altså en lille smule ondt, men ikke noget man ikke kunne holde ud).

Det der sker med huden når man gør således er, at ophelingsprocessen går igang, hvilket medfører at huden fornyes og strammes op. Og det kunne altså både mærkes og ses efterfølgende. Følte mig helt ung og spændstig. Så rart.

Som sagt tidligere, har jeg intet problem med at blive ældre, og heller ikke at se ældre ud. Jeg hviler oprigtigt i mig selv som aldrig før og har slet ikke et behov for at ligne en på 18. Hverken i mit ansigt eller på min mor-krop.
Meeeeen jeg gider selvfølgelig ikke lade stå til, og hvis der kan gøres noget for at jeg ser friskere ud, så er jeg på. Sådan tror jeg altid jeg vil have det egentlig.

Jeg fik sådan en overall behandling i hele ansigtet af søde Tanja, men man kan også fokusere på bestemte områder, såsom bekymringsrynken i panden eller de linier der går fra næsen og ned.
Jeg skal lige mærke efter hvad pengepungen kan klare, men jeg tror jeg kommer igen. Man får nemlig de bedste resultater med flere behandlinger. 4-6 anbefales.

Jeg overvejer egentlig også at prøve en dermaroller herhjemme, til de fine linier. Nogen der har gode erfaringer med sådan en fætter? Jeg har aldrig prøvet..

img_3624

Skøn onsdag til jer. Vi er som sagt i en flytteprocess, så det hele er lidt kaos herhjemme pt. Og egentlig synes jeg lidt, at det hele er gråt og trist i dag. Så jeg vender tilbage i morgen i stedet. Forhåbentlig med fornyet energi <3

12 kommentarer

 • Mia

  Jeg bruger en 0,5 dermaroller en gang om ugen (efterfulgt at Bioeffect serum da den bliver optaget 200 gange bedre i huden efter en dermaroller behandling) og kan klart se en forbedring af huden og er helt overbevidst om at på længere sigt vil det være en rigtig god investering. Syntes nemlig behandlinger på en klinik er meget dyrt selvom det da ville være lækkert :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Emili. Jeg følger med stor fornøjelse din blog og din Instagram, men lige for tiden synes jeg, det flyder over med annoncerede indlæg. Id af de sidste 6 på Instagram er 5 af dem annoncer. Jeg synes, det er så ærgerligt, og det giver mig mindre og mindre lyst til at følge med, da jeg bliver i tvivl om, hvor troværdige de er. Normalt nyder jeg som sagt at følge med og håber blot, du er klar over, at det gør en stor forskel for os læsere. Du må have en dejlig aften. / Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Hej Anne.
   Du har helt ret – der har været utrolig meget spons det sidste stykke tid. Det er jeg fuldt ud klar over.
   Desværre foregår det ofte sådan, at man ikke kender deadline før man indgår samarbejde, så derfor kan man risikere at det hele ligger oveni hinanden, som er tilfældet med mine annoncer lige nu.
   Jeg synes også det er irriterende, men der er ikke noget at gøre ved det – ellers havde jeg gjort det.

   Jeg håber at du fortsat har lyst til at følge med og at du kan abstrahere fra annoncerne. Jeg læser jo selv blogs, og får som oftest også noget ud af andres sponsorerede indhold, men dem hvor jeg ingen interesse har i produktet, springer jeg bare let og elegant over 😊

   God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Jeg synes netop at du er god til at gøre de sponsorede så naturlige, som muligt og så er det heller ikke være end at man bare kan springe indlægget over. Forstår aldrig når folk brokker sig 🙂 Kan man ikke bare markere indlægget som “læst”, hvis man ikke gider at læse et sponsoreret indlæg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Tak det er jeg virkelig glad for at du siger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg bruger en dermaroller til hjemmebrug og jeg kan tydeligt se forskel 🙂 Var lidt skepsis i starten, men jeg kan tydeligt se hvordan min hud ser glattere ud dagen efter jeg ruller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Hvor har du købt den henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Min er fra Ame Pure med tilhørende serum. Men bloggeren Tina lykkegaard og Anita Falslund anbefaler ‘dermaroller’ og andre anbefaler den fra swissclinic ‘. Er i tvivl om jeg skal prøve nogle af de andre, så skriv endelig en update hvis du kaster dig ud i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det skal jeg nok : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge..