Vores bryllupsfilm

Billedespam

IMG_2586

Lidt billedespam fra vores ferie her i Grækenland.

Vi har det så godt, simpelthen. Saxo har døjet med lidt feber de sidste par dage, men det er heldigvis overstået nu og jeg havde gudskelov husket at pakke børnepanodilerne med i kufferten. Vi har en dreng, der (7-9-13) stort set aldrig er syg. Vi har virkelig været forskånede, i forhold til mange vi kender og netop derfor kunne det godt have lignet mig at glemme panodilerne. Men de kom med og de har været vores redning.

Vi får slappet af i stor stil her. Vi har sovet længe (allesamen) og spist god morgenmad fra morgenbuffeten. Jeg synes hurtigt at buffeter kan gå hen og blive rigtig trælse i længden, men her har jeg faktisk glædet mig til morgenmaden hver dag. Der står en mand og laver friske omeletter, hvilket jeg har spist hver morgen  – sammen med lidt pandekager med sirup ; ) Jeg vil nok altid have sød tand…

IMG_2770

Om dagen har vi chillet ved en af resortets mange pools eller på deres smukke strand, og om aftenen har vi spist middag ude. Den anden dag på restauranten “Flame”, som har den flotteste udsigt til den smukkeste natur og de vildeste bjerge. Meget Toscana-agtigt og helt, helt fantastisk.

Efter Saxo er puttet, har C og jeg siddet på terrassen og snakket. Kærlighed, fremtid og en hel del boliginteriør. Ihhh jeg er så spændt på det her boligprojekt, som jo starter med det samme når vi er retur i DK. Pt leder vi efter nyt spisebord. Har forelsket mig lidt i dette bord, selvom jeg egentlig svor at vi ikke skulle have et sort bord. Men åh, alle de beslutninger…

Uanset, så er livet ret godt <3

IMG_2838 IMG_2843 IMG_2824 IMG_2816 IMG_2844

Untitleoood-1 IMG_2668 IMG_2500 IMG_2550 IMG_2494 IMG_2570     IMG_2666 IMG_2571 IMG_2574

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllupsfilm