-20% på hele ASOS

Bolig-favoritter

Annonce
emiliblog-collage1

Blomsterabonnement fra Posy.dk, fra 249 kr. Rullebord fra Ellos.com, 1.699 kr. Strikpuder fra Louise Roe på moodings.dk, 799 kr. Lysestage fra Design By Us, 590 kr. Daybed fra Menu på moodings.dk, 21.999 kr. Glasklokke fra ellos.com, 349 kr. Smykkeskål (til vielsesringe 😉 ) fra stilleben.dk, 349 kr.Stor gulvkrukke fra North by North, 799 kr. Vægmaling i farven “Sons of Mr. Green Genes” fra File Under Pop hos stilleben.dk, fra 310 kr. Ballroom pendel fra Design By Us, 1.790 kr. Rosa tæppe fra ellos.com fra 1.000 kr. (spar op til 65% lige nu).

Jeeeeg har bolig på hjernen, hvilket der vel ikke er noget at sige til ; ) Hele dagen i dag har jeg gået og søgt inspiration til hvordan vi mon skal indrette os herhjemme, og ovenover har jeg fundet nogle gode bolig-favoritter. Bl.a fra vores egen shop Moodings og fra altid gode Ellos, som virkelig også har nogle fine boligsager.
Vi overvejer meget daybed’en, men jeg er alvorligt i tvivl om, om man vil få den brugt. Jeg mener, vi har jo vores sofa, ikke? Kan ikke finde ud af, om det bare er fordi de er i høj kurs for tiden, at vi har den på hjernen.. Hvad siger I?

Håber jeres mandag har været rar x

1 kommentar

  • Ditte

    Daybed’en ser virkelig flot ud, men ikke særlig behagelig hvilket for mig ville svare på om hvorvidt jeg ville få den brugt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på hele ASOS