Ansigtsløft uden kirugi

Et tiltrængt (lille) break

untitled-1

^^^ De spaltede spidser fejler ikke noget, hva? SOS, Simone!

Pheeew! Om jeg begriber hvor denne uge er blevet af? Jeg kan ikke engang huske hvad vi har lavet.. Ud over at sortere og pakke i flyttekasser, selvfølgelig. Hver aften, efter Saxo er blevet puttet, har C, med hjælp fra min bror, båret flyttekasserne hen til den nye lejlighed. På den måde er det en nem flytning, vi behøver ikke engang en bil.

Nu sidder jeg så her torsdag aften, i en nærmest tom lejlighed. Det er helt skørt, men det føles så godt.
Det har virkelig været gode ca 5 år vi har haft her. Men jeg kommer ikke til at savne noget ved lejligheden. Overhovedet. Glæder mig bare til mere plads.

Mmm. Det har taget mig to timer at få formuleret ovenstående. Hah. Jeg har vist ikke så meget at berette for tiden. Jeg er lidt fed up med mig selv online. Ikke noget vildt eller voldsomt, men jeg tror egentlig kun det er sundt, lige at træde et skridt tilbage sommetider og se det hele lidt på afstand. Jeg skal bare have et lille bitte break her fra bloggen, det kan jeg mærke. Men jeg vender stærkt tilbage selvfølgelig – sikkert mandag fra vores nye hjem.
Hav det godt så længe og nyd jeres weekend x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansigtsløft uden kirugi