Jeg har bagt noget...

Min uge..

img_4016

Mandag morgen og eeeendelig oprandt ugen, hvor vi siger farvel til Tullinsgade og goddag til Frederiksberg. Købet er på plads, vi har solgt vores lejlighed til min skønne veninde, gulvet er fikset (og det er blevet SÅ flot) og malerne mangler kun de aller sidste småting, som bliver lavet i dag og i morgen. Derfor skal ugen bruges på, så småt at rykke ind og lørdag er det for alvor store flyttedag. Det bliver for fedt, for søren manner hvor jeg glæder mig til at komme på plads!

Ugen byder også på andre ting… Bl.a

En ansigtsbehandling hos Shje.

En tandlæge tid hos Implantat Klinik Kbh i forbindelse med mit Invisalign-forløb. Jeg har i øvrigt stadig skinnerne på og det går så godt med det hele. Mine tænder er virkelig blevet pæne hvis jeg selv skal sige det. Jeg satser på at være helt færdig med skinnerne snart.

En psykologtid hos Sisse, som jeg før har gået hos. Hun er så dejlig og dygtig en kvinde og jeg har bedt om et par sessioner hos hende, ovenpå den tragiske hændelse, der skete for min bekendte, for ikke lang tid siden.

Og tirsdag skal vi så til begravelse. For en smuk, fantastisk 27-årig kvinde. Min bekendte, som jeg har brugt utallige sjove timer med. Og min dejlige venindes hjerteveninde. Det bliver fuldstændig forfærdeligt. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme igennem det. Men det skal jeg bare. Og især skal jeg være der for min veninde. Livet er vanvittigt.

Tja og det var vist det.. Men også mere end rigeligt egentlig.

Jeg håber at jeres uge bliver rar x

10 kommentarer

 • Louise

  Sender al kærlighed i din veninde, den efterladtes familie og din retning ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Puha, det var da frygtelig tragisk. Jeg sidder her og bliver helt ked af det og sender mine allervarmeste tanker og dybeste medfølelse.
  Det minder mig om en begravelse, jeg var til, hos en 13-årig bekendt. Fuldstændig forfærdeligt….. jeg håber, din veninde får en smuk afsked.
  Må man spørge, hvad det skyldes? Var det pludseligt, eller nåede I/de at sige farvel? Nu ligger det jo lige oveni “Knæk Cancer-ugen”, som så mange berøres af…. så trist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Tak. Ja det er frygteligt. Det er en meget tragisk historie. En fødselsdepression, der endte ud i et selvmord. Det kunne ikke blive mere forfærdeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Åh nej, det lyder fuldstændig forfærdeligt. Det er jeg frygteligt ked af at høre. Jeg håber, at mand og baby har en masse til at tage sig af dem. Min allerdybeste medfølelse. Jeg håber, at I får en smuk dag trods alt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Åh nej! Hvordan kunne det ske? Var der ingen som vidste hvordan hun havde det? Mit hjerte kan ikke bære den forfærdelige smerte hun har været i, rent mentalt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Åh nej, hvor er det skrækkeligt, det er jo ikke til at bære 🙁 Hvor må hun have lidt frygteligt for at tage det valg. Jeg håber mand og barn omkranses af endeløs kærlighed fra alle sider <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Nej nej nej.. Man tror slet ikke en 27-årig kan dø. Hvor er det tragisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor frygteligt. Det er bare så mega hårdt når folk går herfra “før tid”. Øv! Tanker til familie og venner herfra og sender styrke i din retning så du kan være der for din veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver da bare så godt og så spændende med jeres nye hjem 🙂 Det glæder jeg mig til at følge med i.

  Puha, 27 år. Ja livet er sgu vanvittigt. Tænker på jer – det er sgu barskt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har bagt noget...