Billedespam

Home

IMG_2665

Vores honeymoon, som det jo hedder sig, er slut. Og det har været en åndssvagt dejlig ferie. Jeg er vild med resort-livet, hvor alt er noget så bekvemmeligt. Også selvom det i virkeligheden ikke er i vores ånd, at være i sådan en lille “beskyttet by”, hvor alt er perfekt, hvor der ingen affald er, hvor man blot skriver alt på værelset og hvor man kun møder pæne mennesker. Men det har altså været noget så afslappende, især når man rejser med et lille barn, det må vi indrømme. Og det var lige præcis det vi gik efter. At få slappet så meget af som muligt.

IMG_2536

Har fået lidt kommentarer der er gået på, om vi ikke hellere ville have været på bryllupsrejse, bare C og jeg – og altså uden Saxo. Og til det kan jeg kun svare stort NEJ TAK. Heh.

Han fortjener lige så meget et break oven på bryllupsstress og ikke mindst inden start af helt ny institution. Og jeg kan se, at han har haft så godt af det. Han snakker konstant, sproget bliver bedre og bedre og han taler i hele og lange sætninger nu. Og tænk, nu kan også snakke lidt engelsk. Han går selv op til tjeneren og beder om “Ice Cream”, siger “Thank You” og “Bye Bye” og så kan han sige alle farverne på engelsk. Det er da sejt, haha.

Så nej altså. Ville ikke have gjort det anderledes på nogen måde. Der kommer masser af muligheder for romantiske get aways, bare os to. Og fordi den lille mand ikke rigtig har gidet sove lur hernede, er han gået virkelig tidligt i seng, så vi har haft nogle lange aftener, helt for os selv. Det har været perfekt.

IMG_2680

Dog har vi talt lidt om, at næste gang vi skal ud og rejse, så vil vi rejse med et vennepar, der også har børn, hvis muligt. For det første ville det jo bare være vildt hyggeligt og børnene ville altid have legekammerater – noget vi har manglet på denne tur. Det ville også betyde, at man kunne aflaste hinanden lidt. Måske kunne man som par få en børnefri dag hver, hvor de andre tog over og havde børnetjansen. Jeg kan lige se det for mig. Det må blive næste gang.

Ude godt, hjemme bedst. Det har været en fantastisk tur, men det gør mig ikke noget at vi nu er hjemme. Glæder mig til at det nye der skal ske, ny institution som sagt og ny lejlighed ikke mindst. Det bliver vildt. 2016 har egentlig været ret crazy, på den gode måde <3

IMG_2542

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedespam