Onsdag

Til de kolde dage

img_2864

Affiliate

I morges afleverede jeg Saxo i ny institution og for første gang skulle han prøve at være der et par timer alene. I mellemtiden skulle jeg jo finde på noget at lave og eftersom jeg ikke havde taget min computer med (bare ærgerligt), kunne jeg ikke arbejde og var nødt til at finde på noget andet. Jeg kunne selvfølgelig bare have kørt hjem, men jeg ville gerne være tæt på just in case, hvis nu de skulle ringe. De ringede selvfølgelig ikke, for alt var gået så fint så fint. Og det var også min fornemmelse. Som pædagogen sagde: Det er jo tydeligt, at han er et meget tillidsfuldt barn. Åhh kan I mærke den stolte mor herinde bag skærmen? : D Heh, jeg skal nok stoppe nu, promise.

Men det jeg så gjorde, i stedet for at tage hjem og i stedet for at arbejde, var da at tage på en lille shoppingtur. Det er lang tid siden sidst, så hvorfor ikke..

Jeg smuttede forbi Other Stories og jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan ikke gå ind i den butik uden at tage noget med hjem. Det er simpelthen umuligt.

Så med hjem kom: en mørkeblå strik, den blødeste cashmere hue og denne vinrøde uldbluse med rullekrave. Perfekt! Jeg holder næsten ikke kulden ud pt, så varmt tøj måtte der til.

Nu sover Saxo sødt inde på sit værelse og jeg indrømmer gerne, at jeg synes det er fantastisk, at det er mig der “får lov” at putte ham hver dag i denne uge. Næste uge går det, hvis alt går som det skal, vist nok løs med lidt længere dage og putte-til-lur i institutionen, og så kan jeg rigtig få arbejdet igennem og det bliver fedt, men jeg nyder at bruge tid med min yndlings. Det gør jeg.

Håber jeres torsdag er skøn x

img_2856

3 kommentarer

 • Mathilde H

  Hej Emilie, det er simpelthen sådan en fin bluse. Må jeg spørge, hvad str. du har den i og/eller, om den er stor eller lille i str.? Jeg gad nemlig godt at ønske mig sådan en i fødselsdagsgave, men kommer desværre ikke forbi butikken inden da, så jeg kunne have prøvet den. God dag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ja, det synes jeg også : )

   Jeg har den i str 36. Den er lidt stretchy i det : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde H

   Tusinde mange tak! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag