Et tiltrængt (lille) break

Vi er flyttet

img_3695

Vi er flyttet ind, sgu. I vores nye lejlighed, hvor vi forhåbentlig skal være rigtig rigtig mange år. Her lugter af maling, her roder og vi mangler sådan ca alt, men det gør ingenting. Det skal nok blive SÅ fint.

Mine forældre bor lige ved siden af, i bogstaveligste forstand, som i at de bor til højre og vi til venstre.
Status lige nu er, at klokken er 09.55 og Saxo hjælper morfar med at feje blade i gården.
Det er det helt rigtige det her og jeg bliver glad i låget ved tanken om, hvor stor glæde vi allesammen vil få af hinanden.

untitllled-1

Hermed lidt billeder fra lejligheden. Som sagt roder her og intet er færdigt eller står som det skal. Derudover venter vi på vores nye møbler. Spisebord, spisebordsstole osv. Men et lille kig, tænkte jeg kunne være sjovt – ikke mindst for mig selv til at kigge tilbage på.

De to største stuer har, som I jo kan I kan se, sildebensparket, hvilket så længe jeg har kunne huske, har været mit drømmegulv. Jeg ved ikke, jeg synes bare det er SÅ flot.
Nå men vi havde talt frem og tilbage om hvorvidt vi skulle have det lagt i hele lejligheden. Vi valgte, som I kan se, ikke at få det gjort og jeg må indrømme, at jeg fortyder det inderligt nu. Haha, det er typisk mig. Vi har dog aftalt, at vi får det lagt i starten af det nye år – så alt er godt, men det er godt nok dumt, nu vi har fået slebet og lakeret gulvene til ingen verdens nytte. Sådan er det.

img_3699
img_3672
img_3684img_3681img_3721

Saxo blev SÅ glad for at se sit nye værelse, som er en tand større og bare meget federe end det gamle, i går. Han har fået en helt ny og stor seng, som er denne Wood sofaseng fra Oliver Furniture (gave), og den er simpelthen så pæn. Ja og stor, så han kan have den for altid egentlig. Den er helt perfekt og han blev i den hele natten, så den må have været dejlig at ligge i.

Hav en rigtig skøn solskinssøndag. Vores søndag (og de næste mange mange søndage), skal bruges på at komme endnu mere og bedre på plads xx

14 kommentarer

 • Julie

  Hej Emili. Er det korrekt spottet at det er en biopejs du har? Og hvor er den fra? Kan du anbefale den? VH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hold nu op hvor er det lækkert :-)! Mp man spørge hvor jeres fine vitrineskab er fra? 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen altså hvor ser den bare fantastisk ud. Høje lofter, fine paneler, smuk stuk og sildebensparket kan altså bare noget ❤️ Og hvor kan jeg godt sætte mig ind i, at det føles helt rigtigt med bedsteforældre lige ved siden af. Vi bor 500 meter fra mine forældre (og 500 meter fra min onkel og tante). Ikke helt naboer, men nok til at pigerne selv kan løbe derhen og at det er super nemt at få afsat alle tre unger til hygge hos bedster eller bonusbedster ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “WAUW” kan jo slet ikke gøre det Emilie! Hold da magle det er lækkert. Tusind tillykke med jeres nye hjem, hold k*** det er LÆKKERT! Sig endelig til hvis du skal have hjælp eller ideer til noget 😆 jeg hjælper gerne! Hihi.. Og hallo, hvor fedt med en OF seng til den lille mand. Den seng er så cute.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha der går længe før jeg kommer ud over den misundelse jeg føler når jer ser jeres nye lejlighed 😉 For pokker den er pæn og drømmeagtig og ser helt perfekt ud! Stort stort tillykke med den! Saxo er da bare top heldig sådan at vokse op med sine bedsteforældre på den anden side af væggen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt! Og hvor lyder det skønt med familien lige inde ved siden af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  PS
  Og fine originale håndtag på dørene!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Man taber da kæben, når man ser den lejlighed!! Tillykke!! Smukke sildebensparketgulve og smukke stuklofter! Og fint lysindfald! Fantastisk lejlighed!! Og bonus med bedsteforældre indenfor rækkevidde! Hvor ER I heldige! 😍🎯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha, det er sjovt man er så forskellig – jeg synes simpelthen at sildebensparket gulv er så grimt, hvorimod jeg ville gi’ alt for at få gulvet på Saxos værelse.. Men det er uden tvivl en smuk smuk lejlighed i har fået fingrene i – uanset hvilket gulv det er! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Haha ja, sådan er man så forskellige og heldigvis for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Jeg har det egentlig ret godt i mit hus her i Vestjylland… Men de dér lofter og gulve.. Arhmen altså, de er flotte! 😍 Sådan en lejlighed kunne jeg godt bo i! 😊
  Stort tillykke med jeres nye hjem. Gid I må blive glade og lykkelige i det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare det smukkeste loft! <3
  Og jeg er helt enig angående sildebensparket, det er vildt flot, men synes nu også det ser helt fint og hyggeligt ud med bjælkegulv på Saxo's værelse 🙂
  Tillykke med lejligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tiltrængt (lille) break