Mandag

Vinterstøvler til børnehaven


Annonce
img_3272

Saxo har fået sig et par nye vinterstøvler fra Ecco. De er helt perfekte – ikke mindst til hans nye børnehave, hvor der  jo ofte leges udendørs og hvor det er vigtigt, at støvlerne kan klare, at der leges vildt, som aktive børn jo gør.

Og hvis der er noget Saxo er, så er det aktiv. Det har han alle dage været. Han elsker at løbe, cykle, hoppe, klatre og i det hele taget bare bruge sin krop. Det er ret herligt.

img_3331
img_3291
img_3246

I weekenden tog vi et smut op i Frederiksberg Have for at nyde efteråret, og Saxo havde selvfølgelig fået støvlerne på – for uha hvor er det dog blevet koldt udenfor. De holdte hans fødder varme og tørre og fungerede helt perfekt.

Det kan godt være lidt af en jungle, sådan at finde de helt perfekte støvler, men jeg tror vi har nailed den denne gang. Børns fødder er jo så sårbare, så det er jo uhyre vigtigt, at skoene følger føddernes form og naturlige udvikling.

img_3208

Jeg synes det er svært at finde hoved og hale i hvad der gør en børnesko god, men det jeg ved om Ecco’s børnesko er, at de anvender lette, bløde og fleksible materialer. At alt unødvendigt er fjernet, f.eks er der ingen svangstøtte, således at musklerne i svangen kan udvikle sig optimalt. Og at de alle har en lav hælhøjde, så kropsvægten fordeles jævnt over sålen. Og det lyder jo sådan set ret godt, ikke? : ) I kan læse meget mere om Ecco’s sko her.

img_3431-1
untitleddd-1
^^^ Jeg var i øvrigt også hoppet i mine Ecco sko, men dem kan I høre mere om en anden dag : )

img_3213 untitleeed-1img_3230

Dejlig gråvejrstirsdag til jer! : )

3 kommentarer

 • Hanne Hjortdal

  Hej!
  Jeg mangler væsentlige detaljer til din ‘annonce’ og fik lyst til at komme med lidt feedback.
  Kan barnet nemt tage støvlerne på, kan barnet nemt tage/løsne velcroen af (brede velcro kan tit volde børnene besvær, da de simpelthen er for kraftige)?
  Kan barnet tage flyverdragtens ben ud over støvlerne (nogle støvler har detaljer, der tit forhindrer det).
  Er der tænkt på et mærkat, hvor barnets navn kan skrives på? Således at man indgår at barnet forbytter støvlerne med et andet barn og således at man kan være sikker på, hvis der er hvis? En meget vigig detalje i dagligdagen i institutionen.
  Er støvlerne vandtætte? Pris?
  Jeg mangler mange fakta her og indlægget bærer for meget præg af reklame for Ecco, hvilket det jo også er, men alligevel … De laver gode produkter, ja, men ekstra info og bare lidt kritisk indgangsvinkel ville være klædeligt.
  Jeg arbejder som pædagog i en børnehave og tænker lige et spadestik dybere og det tror jeg ikke, at jeg er den eneste der gør.
  Smukke og søde billeder, men det er desværre ikke helt nok, synes jeg.
  Håber, at du kan bruge min kritik.
  Venlig hilsen Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Hej Hanne

   “Indlægget bærer for meget præg af reklame for Ecco” Jep, det ér også et sponsoreret indlæg og dem vil jeg blive ved med at lave, så hvis du ikke bryder dig om det, må du lade være at kigge ind : ) Skulle hilse at sige, at Ecco var meget glad for mit indlæg ; )

   Og for lige at svare på dine spørgsmål:

   Pris kan du finde i linket i mit indlæg. (750 kr)
   Her kan du også læse, at skoen selvfølgelig er vandtæt. Og at dens hurtiglukning med strop gør skoen let at tage af og på og giver en god pasform – og jeg kan KUN sige mig enig i det. De er 100 gange nemmere for min søn at tage af og på, end f.eks de vinterstøvler han også har fra Angulus.
   Og nej, ingen problemer med flyverdragt heller.

   I forhold til et mærkat, så nej, det er der ikke. Men vi har nogle smarte Navnelapper, som klæber fast til det meste. Det kan du anbefale til dine forældre på jobbet ; ) https://www.identiketter.dk/

   Hav en dejlig aften x

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smarte støvler! Der findes bare så mange grimme børnestøvler, så det er dejligt at se, at ECCO har lavet nogle som både er pæne og effektive:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag