Min uge..

Vinterstøvlerne til mig


Annonce
img_3476

Godaften i stuerne! Nu har jeg jo allerede vist Saxos lækre vinterstøvler fra Ecco frem herinde, men jeg har selvfølgelig også selv erhvervet mig et par, ikke magen til, men dog stadig fra Ecco.
Ecco UKIUK hedder de. For jeg gider da heller ikke fryse, næ.

Jeg ved vitterligt ikke, om det bare er mig, der hundefryser disse dage? Ja, det har jeg faktisk gjort siden vi returnerede fra honeymoon og de 27 grader for en måneds tid siden. Jeg ved ikke, om min krop har fået sig en chok efter skiftet, men i hvert fald kan jeg slet ikke få varmen for tiden.

img_3452

Så derfor er jeg valgt at trække i vinterstøvlerne, selvom vi jo egentlig stadig er i efteråret.
Ecco har lavet de helt perfekte, bløde, vamsede bamsestøvler. Ja det kalder jeg dem altså, bamsestøvler : ) Der er delte meninger om sådan nogle tænker jeg? Men jeg elsker, som i virkelig elsker dem og har altid gjort. Hvad føles bedre end at stikke sine fødder ned i sådan en blød lækker foret sko? Ikke ret meget..
Jeg har sågar flere par, så jeg både har nogle til udendørs og indendørs brug. Det er musthave for mig i de kolde måneder.

img_3322img_3307img_3442img_3482

UKIUK er ud over at være helt fantastisk bløde indeni, også super bløde og fleksible udenpå. De har en tyk sål og så er de altså pæne og enkle og passer til de fleste outfits. Jeg synes det er rart, at man ikke behøver at gå på kompromis med komfort, selvom man ønsker at se godt ud.

Jeg glæder mig til at have dem på hele vinteren, yaaaaas: )

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge..