Søndag

Vores vielsesringe

mm6a3361_29809847815_o-1

Glem alt jeg sagde i går, om sygdom på muligvis retur. Sygdom tiltaget med fuld styrke nu.

Jeg har det som om, at jeg har fået lungebetændelse. Hoster, hiver efter vejret og mine lunger er så ømme så ømme.. Lægen i telefonen sagde jeg skulle give det et par dage, for hun mente ikke, at min temperatur var høj nok til en lungebetændelse.. Vi får se. Jeg plejer altid at have en god mavefornemmelse når det omhandler sygdom.. Suk.

Men åh, det må jo være SÅ steneren for jer, at høre på mig der er ynkelig. Beklager.
I stedet kunne jeg jo vise jer vores vielsesringe… Der var nemlig en læser i går, som spurgte, om jeg ikke ville vise samt fortælle lidt om tankerne bag.

Og det vil jeg da, selvfølgelig..

img_3041

Begge vore ringe er købt i Halberstadt, hvor vi har fået den varmeste og mest fantastiske service – og det har noget at sige, når man vælger at købe noget for livet.

Vi vidste fra starten af, at vi ikke ville gå på kompromis med lige præcis ringene.
For os giver det meget mere mening, at bruge lidt ekstra på en ring, man skal have på resten af livet end så mange andre ting, der kun er forbeholdt bryllupsdagen.

C ville gerne have en klassisk guldring og jeg vidste, at jeg gerne ville have en ring med sten i. Faktisk havde jeg først fundet frem til denne alliancering, som jeg også endte med at købe og som jeg går med i dag, men jeg forelskede mig fuldstændig vildt og voldsomt i denne ring, som altså er min vielsesring. Ringen fås med diamanter i forskellige størrelser. Mine er vel en mellemstørrelse. Ikke de mindste, ikke de største. Og så er ringen guld som I kan se. Jeg er generelt mere til guld end sølv.

Vi har indgraveret vores navne i ringene og vi er simpelthen SÅ glade for dem. Og manner, jeg synes at min mand er noget nær det mest sexede, med sådan en ring på. Jeg har jo altid synes han var sød, ik’ – men NU.. Uha.. Andre der kender den følelse, efter deres mand har fået ring på? Hah..

img_3047

9 kommentarer

 • Flotte ringe Emili!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er vild med de ringe.

  Hænger mig dog mere i at lægen ikke nævner kold lungebetændelse. For ondt i lungerne er da aldrig godt.
  God bedring til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Smukke ringe..! 🙂
  Mit spørgsmål drejer sig dog om noget helt andet, – jeg så nemlig på din snap at du laver dahl(?). Måske du har lyst til at dele opskriften herinde? Det ser nemlig så lækkert ud, og har før set dig nævne retten på bloggen, hvor jeg har været nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den følelse med, at ens mand ser endnu mere lækker ud med ring på kender jeg godt 🙂 HAPS! Flotte ringe i øvrigt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Det er godt nok nogle meget smukke ringe, og helt enig i man skal investere lidt, når man skal have den på for livet. Det kommer jeg også selv til at gøre, når det en dag bliver min tur 😊 Må jeg spørge hvad carat midterstenen er? Det ser super harmonisk ud i forhold til de små ❤💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig smukke ringe 🙂
  Jeg bli’r også helt varm om hjertet, når jeg ser min mand med ringen på. Den klæder ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  JA! Elsker at se min mand med ring. Blev også gift samme dag som jer, og vi har også købt ringe i Halberstadt. Fantastisk service og så flotte smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA! Åh! Bliver helt blød i knæene, når jeg ser ham med den ring på. Det er det bedste<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haha… Vi blev gift samme dag som jer (dog på Østerbro istedet for Vesterbro 🙂 ) og jeg er også helt vild med min kæreste MED vielsesring. Det giver lige én eller anden mandighed og modenhed – svært at forklare, men er helt enig med dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag