Min uge

25 random spørgsmål

img_5055

Nå venner, engang for længe siden svarede jeg på 50 random spørgsmål herinde og jeg husker det som om, at I synes det var ret sjovt at læse.
Og eftersom jeg ikke rigtig har noget særligt på bedding i dag, tænkte jeg, at det var tid igen. Nu bare til nogle helt nye spørgsmål (dog kun 25 stks for nu).
Hvis I skulle ligge inde med nogle spørgsmål, så skriv dem her i kommentarfeltet, så svarer jeg på dem i anden runde : )

Here goes

1. Hvordan føles det at være en gift kvinde? 

Det er mega skønt at være gift, dog føles det ikke anderledes, end at være en kæreste. Intet er forandret og alt er godt <3


2. Hvad var dit sidste køb?

Her til morgen har jeg købt et grønt marmor-sofabord fra Gubi. Jeg købte det på deres lagersalg og det er fuld af fejl. Men havde jeg købt det fra nyt, ville det sikkert alligevel temmelig hurtig blive fucket op af Saxo. Har man dyre møbler og børn sammen, må man være klar på, at det kan få sig nogle skrammer. Nu hvor har jeg købt det tænker jeg for mig selv, at der sikkert ikke går lang tid før man bliver træt af grøn marmor? Hmmm.. Anyway, jeg er glad for mit køb : )

3. Hvad er det bedste ved at blogge?

Det bedste ved at blogge er, at det giver mig en kæmpe fleksibilitet og gør at jeg kan leve et liv hvor jeg har rigtig meget tid til det der, for mig, betyder mest: At være sammen med min søn. At jeg ikke behøver stille et vækkeur, at jeg altid kan tage mig en fridag og at jeg kan tage ud at rejse hvornår jeg vil. Ikke at jeg gør det særlig ofte, men bare det at vide at jeg kan, hvis muligheden opstår, det er rart.

4. Hvad er det værste ved at blogge

Jeg synes som sådan ikke, at der er noget dårligt ved at blogge, men jeg kan sommetider få en lille snert af paranoia over at vide, at så mange mennesker ved virkelig mange ting om mig. Det er sgu mærkeligt. Heldigvis tænker jeg ikke over det i det daglige.

En anden ting, som måske bare er en smule irriterende, er folks manglende anerkendelse af blogging som værende et “rigtigt” job. Mange, selv familie og venner tæt på os, har fordomme og tror f.eks primært, at det er C der herhjemme sørger for, at tingene løber rundt økonomisk. Det er jo sådan lidt tys tys med økonomi og det er ikke rigtig noget man taler om, men jeg kan så hermed slå fast nu, at vi er skræmmende lige i forhold til indkomst.
Men vi ser det som en super positiv ting, at vi bidrager lige meget, men at jeg har tid til at tage mig lidt ekstra af de praktiske ting. Hvis ikke jeg bloggede tror jeg stadig vi ville prioritere den fordeling, hvis det var muligt -og så måtte jeg så bare tjene det mindre.

5. En sang som får dig til at græde?

Det er lidt mærkeligt med mig, for jeg græder meget sjældent. Engang, før Saxo, havde jeg meget lettere til tårer –  men det hang nok sammen med, at  jeg ikke følte jeg var et særlig godt sted. Nu skal der meget mere til før jeg bliver rørt, så lige nu er der ikke rigtig nogle sange, der får mig til at græde.
Til gengæld har jeg helt sikkert grædt til følgende på et eller andet tidspunkt:

https://www.youtube.com/watch?v=YCIokTRzqKE
https://www.youtube.com/watch?v=jx-K3Il3s_o
https://www.youtube.com/watch?v=B_l3b8SR3rU

6. Hvilken film så du sidst i biografen?
Jeg har ikke været i biffen siden længe før vi fik Saxo. Det er måske 4 år siden jeg sidst har været i biografen. Men det er nu ret bevidst, for det siger mig ikke rigtig noget. Og når jeg skal ud, f.eks på date med min mand, vil jeg hellere bruge vores tid på at snakke med hinanden over en god middag.

7. Hvilken kropsdel kan du bedst lide ved dig selv?

Åhh jeg føler mig egentlig ganske kvindelig og sexet med min forholdsvis smalle talje og så mine dertilhørende bløde “love-handles” – eller hvad det nu hedder ; ) I virkeligheden er det nok bare dem, der er brede og min talje som derfor fremstår smal, haha men jeg kan godt lide idéen om, at den er smal ; )
Jeg kan faktisk også godt lide mine bryster, som har klaret 12 måneders amning ret fint. Og min mave, der ingen strækmærker har (til gengæld har jeg så et grimt ar).
Og så kan jeg godt lide min str 37, som passer godt i alle sko.

8.  Hvilken kropsdel kan du mindst lide

Jeg ville gerne have haft lidt mere numse, hvis jeg helt selv skulle have bestemt – men det er vist også på mode nu kan man sige, så måske jeg bare er farvet af at få smidt twerkende damer med store rystende baller i hovedet hver gang jeg scroller igennem mit Facebook feed.

9. Hvem snakkede du sidst i telefon med?

Min mand. Han har altid en halv times kørsel på vej til arbejde og han ringer ofte fra bilen for at hygge-snakke, som han selv kalder det. Det er nu også ganske hyggeligt.

10. Hvor mange glas vand drikker du på en dag?

1-2? Jeg er ikke særlig god til at få drukket vand

11. Føler du dig yngre eller ældre i forhold til din alder?

Jeg er 28 år gammel og føler mig egentlig også som en på 28.

På nogle områder har jeg altid følt mig ældre. F.eks det at tage i byen og give den gas. Det har jeg gjort mig rigtig meget i fra jeg var ca 14 år gammel.
Men på et tidspunkt, da mine veninder stadig synes det var det fedeste, nød jeg det bare ikke på samme måde mere. Jeg gjorde det, men jeg kunne mærke, at der gik længere tid mellem at jeg havde lyst.
Det startede vel allerede da jeg var omkring de 20 år. Nu er jeg som sagt 28 år og kedeligt som det end måtte lyde, er lysten til at tage ud og feste en hel nat, bare forsvundet i mig. Jeg kunne jo snildt gøre det, men jeg føler den ikke længere. Føler ikke for natklubber, værtshuse eller efterfester. Hvis jeg gør noget bliver det en god middag, en vinbar eller noget i den dur, og så er jeg typisk den der er hjemme igen senest omkring klokken 01. Måske lysten kommer tilbage en dag, og så rykker jeg på det, men for nu passer det andet mig fint.
Ja, I må gerne kalde mig kedelig ; )

12. Hvornår går du i seng om aftenen?

Et sted mellem 23-00

13. Hvornår står du op?

Et sted mellem 7-7.30

img_5076

14. Hvad har du spist i dag?

Klokken er lige nu 10.42 og jeg har spist: En banan, et knækbrød og en halv pandekage med sukker.
Jeg er dårlig til at spise morgenmad, til gengæld giver jeg den gas til frokost og i dag står den på rugbrødsmadder med avocado, æg, rejer og den der gode dijonnaise.

15. Hvad er det bedste måltid man kan byde dig?

Åh jamen jeg har jo en svaghed for alt med pasta. Så et pastamåltid. Måske pasta med tun og kanel, frisk basilikum og masser af parmesan – det lyder mærkeligt, men det er virkelig godt.

16. Hvad er det værste måltid man kan byde dig?

Nu spiser jeg jo ikke kød, så blev jeg budt det, blev det et nej. Derudover kan jeg ikke rigtig med oste. Parmesan og mozzarella ja tak – men alle andre nej tak. Og slet ikke gedeost, føj for den lede.

17. Hvad gør dig glad?
Min mand og min søn, min familie og veninder, chokolade, et glas rødvin, min seng, efteråret, et langt varmt bad, god musik, god mad, min computer, min lejlighed, at sove i ske, kys og kram osv. osv.

18. Læser din familie og dine veninder din blog?

Jeg tror at min mor læser den sommetider, måske min moster også. Men ellers tror jeg egentlig ikke rigtig der er nogen fra min familie der læser med. Nogle af mine veninder læser med sporadisk – men de fleste er ret ligeglade med blogs, også min. Og jeg forstår dem egentlig godt, altså at de er ligeglade med min blog.

19. Hvilke blogs læser du?

Jeg læser faktisk ingen blogs fast for tiden.

20. Bor du i byen eller på landet?

Vi bor i byen. Men i den grønne (og imo bedste) del af byen, Frederiksberg.
Jeg er så lykkelig for at bo lige præcis her, og lige nu, er der ikke ét sted jeg hellere kunne tænke mig at være.
Vi har været omkring flere gange, om vi skulle rykke ud af byen og finde os et hus nordpå f.eks, men der er flere ting der spiller ind. Vi ville være længere væk fra vores familie, der alle bor i byen, jeg ville have et ret stort problem med at skulle være alene hjemme i sådan et hus, og så nyder jeg bare nu, altid at transportere mig selv rundt på min cykel. Jeg bryder mig meget lidt om offentlig transport og jeg kører ikke bil, trods mit kørekort.
Der går mange år før vi flytter, hvis overhovedet vi nogensinde gør det.

21. Har du nogle piercinger?

Ikke længere. Jeg har faktisk ikke engang huller i ørene pt : ( Men jeg har haft mange piercinger, mange skøre steder.

22. Hvad lavede du hvis ikke du bloggede? 
Så ville jeg gerne have et job, hvor jeg gjorde noget godt for andre.
Jeg kan godt sommetider få en snert af dårlig samvittighed over, at mit erhverv handler om, at skrive om mig selv og få folk til at være interesserede og især få dem til at forbruge mere og mere. Jeg ved godt, at min blog handler om mange flere ting, og at jeg f.eks berører nogle vigtige emner, såsom familieliv og angst mm. Men i bund og grund er det jo sådan at bloggen løber rundt ved, at I kigger med og at I, i hvert fald nogle gange klikker og køber. Det kan godt ramme mig til tider, og så føler jeg mig bare sådan lidt..
Jeg kan ikke finde ordet, men ubrugelig måske?
Så hvis ikke jeg bloggede ville jeg gerne lave noget, der gav mening for andre. Jeg ved ikke præcis hvad jeg skulle lave, men noget med mennesker. Noget med at hjælpe. Måske noget med børn. Jeg tror jeg ville være god til at arbejde med børn, til at møde dem og se deres behov.

23. Beskriv din stil.

Min stil? Åhh jeg tror ikke jeg har en stil sådan rigtig. Men noget går igen, selvfølgelig. Kjoler, nederdele, generelt mere feminine snit. Farver er jeg helt klart til den kedelige (men dog sikre) stil. Sort, mørkeblå, mørkegrøn, mørkerød, grå, hvid og i den dur : )

Jeg kan slet ikke med f.eks hoodies, kasketter, sweatpants, sneaks – som jeg ellers synes kan se rigtig lækkert ud til piger. Det passer bare ikke til mig.

24. Ting der irriterer dig ved andre mennesker? 

Jeg prøver egentlig altid at huske på, at folk kommer med forskellige historier og alle har forskellige grunde til at være som de er. Men selv med det i mente, kan der selvfølgelig stadig være ting, der kan irritere mig.

–  I den lettere ende kan jeg nævne, at jeg har det lidt svært med, når alt skal deles lige op, selv mellem gode venner. F.eks at man skal dele betalingen for en frokost lige over hver gang.
“Nej, jeg giver i dag, og så giver du nok en anden gang” eller omvendt.
Ikke at det behøver være sådan hver gang, men nogle gange ville noget mere af sådan noget være rart.

– Manglende overskud. Der er mange ting, jeg ikke forstår, at man som mennesker gider hidse sig op over. F.eks gik Saxo og jeg på befærdede Vesterbrogade den anden dag. Vi gik det stærkeste Saxo’s små ben kunne holde til og alligevel var der en dame, der meget vredt og meget højt mindede os om, at “det sgu da ikke var en børnehave det der”. Fordi hun ikke kunne komme forbi os hurtigt nok vel at mærke.
Det har jeg meget svært ved at sætte mig ind i, men jeg tænker, at hun nok ikke var særlig lykkelig i sit liv, og så fik jeg egentlig lidt ondt af hende.

– I den tungere ende så er det mennesker, der mener, at børn bliver stærke og robuste af en streng opdragelse. Eller mener, at man ikke kan sætte tydelige grænser, uden f.eks at skælde ud. Og det er mere en forargelse end en irritation over, at man ikke ved bedre. For mig giver det helt sig selv, at man med skældud, trusler om “time-out” eller andet, talen hårdt og grimt til opnår det stik det modsatte af robusthed. I min verden er det klokkeklart.
Børn skal (efter min mening) have at vide, når de gør noget der er forkert ja, men på en ikke-nedværdigende måde. Og på en måde der viser barnet, hvad det så kan gøre i stedet. Og så skal børn vide, at det er ok, at have alle følelser. Også at være ked af det, frustreret eller vred.
Jeg ved godt, at man som forældre ikke kan være det perfekte eksempel hver gang, og alle kommer da til at råbe af deres børn til tider, men så længe man, i sit hjerte, ved, at den meget autoritære opdragelse er forældet, så er det ok for mig : D

– Mennesker man ikke ved hvor man har. Det er faktisk nok det værste. At man aldrig ved om personen er i godt eller dårligt humør. Så næsten hellere at de bare var sure hele tiden.

25. Skal I have flere børn?

Ja meget gerne. Men jeg ved ikke hvornår. Lige med sådan noget, er det jo lidt ude af ens hænder. Det er både fedt og pisse irriterende.

 

13 kommentarer

 • S

  Helt og aldeles spot on med den opfattelse af børn, opdragelse og måde At guide igennem livet uden skæld ud og råberi. Hilsen pædagogen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Emilie

  Dette omhandler ikke dette indlæg, men hvor er disse solbriller fra – har du eventuel et link? De er rigtig gode (til dig i hvert fald)!
  https://www.instagram.com/p/BH5QeMmD8KG/?taken-by=emiliblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veninde Cillo ;)

  Jeg læser ofte med, Emilio :* Heeeeelt oppe fra Norge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Med fare for at virke som en stalker, så mindes jeg altså, at du var inde og se “sommeren 92” efter Saxo kom til verden. Jeg kan huske, at jeg simpelthen ikke forstod, at du ville anbefale den, udover at din venindes mand var med, hvorfor det måske har siddet fast!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Haha det er da fuldstændig korrekt. Den havde jeg svedt ud. Måske fordi det var sammen med en masse andre bloggere, ja nærmest et event, så derfor følte jeg nok ikke at “det talte”.

   Jeg synes det var en fin film : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er altså intet som rejemadder! Øj, sådan en kunne jeg godt klare – med mayo og djoin er den bare bedst.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Emilie

  Det er mig, der for et par uger siden skrev en kommentar til dit indlæg om at være et godt sted i livet, men som så sluttede med noget kosmetisk behandling, som jeg undrede mig lidt over. Jeg fik pludselig travlt med studiet og fik aldrig svaret, men jeg vil bare lige pointere, at dit “opfølgende” indlæg og i det hele taget bare dine personlige indlæg har bekræftet mig i, at du vitterligt er min absolutte yndlingsblogger. Du virker ekstremt rolig, reflekterende og vigtigst af alt; du er åben for “kritik”, og det er tydeligt, at du reflekterer over det, når du vælger at skrive et opfølgende indlæg, hvor du reflekterer over dine egne tanker. Det bliver jeg virkelig, virkelig glad af at læse.
  Ligeledes synes jeg, at disse spørgsmål, særligt dem hvor du skriver, at det nogen gange føles mærkeligt, at du lever af at skrive om dig selv, forbrug etc., er virkelig inspirerende. Jeg synes, det er VILDT befriende at læse en blogger “indrømme”, at det på mange punkter er et super priviligeret job.

  Desuden kan jeg genkende mig selv i virkelig mange af dine indlæg, selvom vi er to vidt forskellige steder i livet. Det lyder sikkert super mærkeligt, men jeg tror vi ville have det rigtig hyggeligt sammen – kunne sagtens se dig som en veninde haha 🙂

  Desuden ELSKER jeg dine små videoer med Saxo. Det har taget så meget overhånd, at jeg faktisk to gange har drømt, at jeg babysittede ham…. du må ENDELIG sige til, hvis I mangler en babysitter haha! <3

  Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Okay, min kommentar ser lidt dum ud, som den står der alene. Håber ikke den var alt for begejstret haha (lidt flov abesmiley) 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg læser altså fast med!!! Hilsen fra lillesøsteren😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Haha nå ja, hvordan kunne jeg glemme. Du er en ægte supporter ; ) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge