Dagen i dag

Emilie-dag, det klogeste køb længe og en dejlig rabatkode

img_2913

I dag er en arbejds/Emilie-dag. Jeg har ikke afleveret og det er heller ikke mig der henter i dag, så jeg har de bedste forudsætninger for, at kunne nå til bunds med arbejdet. Det er deeeejligt!

Jeg startede faktisk min morgen ud med, at cykle til Østerbro til Aglaia-klinikken og Line, som lavede mine øjne fine i sidste uge. Line skulle lige tjekke, at alt var som det skulle være. Og det var det. Restylane har det bare med at samle sig lidt i klumper, men ingen alarm, man skal bare trykke og mase på det, så bliver det fint igen. Perfekt.
Og her kommer som lovet en rabatkode til jer: Oplys blot min navn Emilie Middelhart eller min blog emiliblog, når du booker tid til din (gratis) forundersøgelse, så får du -20% på ALLE behandlinger resten af året. Book tid lige her.

Tænkte jeg hellere lige måtte få den skudt ud, inden I drukner i rabatkoder i forbindelse med den kommende “Black Friday”. Sindssygt koncept i øvrigt, som jeg faktisk ikke ved om jeg skal grine eller græde over, men set fra et business-perspektiv, er jeg nødt til at være glad for det.
Der kommer også lidt fra mig, for selvfølgelig holder vi også BF hos både Moodings og JS. Og det bliver på den fede måde. Ikke noget med kun at køre rabat på nogle få udvalgte varer. Næ nej, skal det være skal det være. Det kan I glæde jer til ; ) Og jeg kan så se frem til en weekend, hvor min kære mand, ikke kommer til at være meget til stede. Sidste år var fuldstændig crazy, så vi forventer det samme i år.

Selv håber jeg virkelig på, at denne bliver sat ned. Den er LIGE mig. Står der mon Emilie på den?

I morges på vej til Line, gjorde jeg mig i øvrigt et køb, som jeg er viiirkelig glad for. Noget jeg har ville købe rigtig længe. En Hovding cykelhjelm 2.0. En krave, man har på om halsen, som udløser en airbag, skulle man komme ud for en ulykke. Smart.
Hovding skulle yde den absolut bedste beskyttelse for hovedet – meget bedre end en almindelig cykelhjelm – også meget dyrere, men jeg giver med glæde 2300 kr for at beskytte mig selv så godt som muligt, skulle der ske noget. Det er virkelig rart, at den er i hus nu, og jeg kan igen cykle uden dårlig samvittighed. Det kan anbefales.

img_2939

 

5 kommentarer

 • Emilie

  Ej jeg vil så gerne have sådan en hjelm, det er jo SÅ genialt 🙂

  Mht Black Friday, så kan jeg slet ikke holde koncenptet ud haha 😉 Generelt er jeg bare inde i en periode hvor jeg virkelig prøver at opveje mine køb og ikke bare købe for at købe…jeg ved ikke, jeg synes bare alle bruger penge på alle mulige ting heele tiden, uden at overveje om det reelt set er nødvendigt…og nu lyder jeg som en gammel sur kone, haha – og det er jo ikke fordi jeg ikke godt selv kan lide at købe lækre ting til mig selv og andre, men jeg øver mig lidt i at lytte lidt mere til fornuften 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Og det er så klogt af dig og det burde vi alle gøre. Jeg har heller ikke tænkt mig at shoppe noget (medmindre kjolen der bliver nedsat) ; ) Men for et virksomhedsperspektiv, er det en ret fed periode. I hvert fald for os : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Jensen

  Den er sååå god! Og den varmer faktisk en del, så halstørklæde har endnu ikke været et problem for mig. Men tænker sådan en tynd halsedisse kunne være god under 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig også overvejet sådan en cykelhjelm. Den er nemlig så smart! Men der er noget jeg har tænkt over. Hvad gør man med halsterklæder her om vinteren? Det kan man da ikke have på, eller kan man? Måske du har svaret nu når du har købt en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Mega smart!

   Jeg havde halstørklæde på i morges da jeg købte den, og endte med at tage det af, fordi jeg egentlig synes, at kraven fungerede lidt som et tørklæde. Manden jeg købte den af, sagde dog, at jeg godt kunne have halstørklæde på : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i dag