Stop så

Fredag

Indeholder reklamlinks
img_3895

Det er fredag og regnen siler ned. Vi holder en fridag, Saxo og jeg, og har netop været en lille tur i Føtex for at handle mad ind til den middag jeg skal lave til vores gæster i aften. Det er så fedt at vi endelig kan det, handle sammen. Der var bestemt en overgang, hvor han altid stak af, og hvor det at handle ind sammen bare var et no-go, fordi han simpelthen havde for meget krudt i…
Men nu er han (for det meste) SÅ hjælpsom. Han styrer kurven (en af dem på hjul), mens jeg finder de varer vi skal have Det er virkelig nemt og simpelthen så fedt.

Det bliver i øvrigt stille og roligt, middagen. En omgang grøntsagslasagne, så børnene også kan være med, og så overvejer jeg faktisk at lave denne quinosalat med halloumi også. Ikke at den gør sig særligt godt til lasagne egentlig, men jeg synes bare at den lyder så lækker. Mmm.

img_3889

Tidligere i dag, så jeg mit snit til, at hapse lidt billeder af Saxo, som synes det var et HIT at hoppe i regnpytter. Hvilket barn gør ikke det?
Og ja, som den tjekkede mor jeg nu en gang er, havde jeg, inden vi gik ned, ikke registreret regnen, så vi havde hverken taget regntøj eller gummistøvler på.
Jeg kan dog fortælle, at hans nye vinterstøvler bestod regn-testen og fødderne var komplet tørre, da vi kom tilbage. Win. Han har ellers nogle helt fantastiske vintergummistøvler, så dem husker vi, hvis vi skal ud i eftermiddag ; )

Nu vil jeg se at få puttet den lille mand til lur, og så skal jeg havde ram på den der evigt-voksende indbakke, inden jeg kan holde helt weekend.

Skøn fredag til jer x

Ps. Saxos jakke er denne, købt hos Luksusbaby. Er temmelig pjattet med den, og gad godt have en selv ; )

img_3890

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop så