Min uge

Kaibosh: Nu med briller + en konkurrence

I samarbejde med Kaibosh
img_4997img_5112-2

Som jeg kort nævnte i går, er jeg stort set blind på det ene øje. Jeg har en bygningsfejl og mit syn er ca 30% af det normale. På det andet øje går det en smule bedre, men det er stadig ikke et øje der ser godt.
Så det er jo bare super… ; )
Mærkeligt nok har jeg altid klaret mig ok uden både briller eller kontaktlinser, men sidste år kunne jeg godt mærke, at der skulle ske noget. Jeg havde især svært ved at se hvad jeg skrev her på computeren og det resulterede i, at jeg anstrengte mig meget og dermed blev en smule træt. Og så blev jeg grint af. Særligt af C, som synes det så utrolig morsomt ud, at jeg sad med næsen helt inde i skærmen. Heh : )

Så jeg fik mig et par briller.
Og jeg kan forstå, at når man får et par nye briller, går der lidt tid før man ikke længere føler, at man er inde i en form for en klokke? Jeg synes jeg prøvede at give det et reelt forsøg, men vi blev bare aldrig rigtig dus, brillerne og jeg.

Og jeg har ærget mig meget og tænkt på, om optikeren mon havde lavet en fejl, siden det aldrig blev godt for mig? Ligegyldigt hvad har jeg nu valgt, at få gjort noget ved det igen. Nu skal det være.

img_4948

Jeg har derfor teamet op med ultra seje Kaibosh, der ud over butikken i Kronprinsensgade i indre by, altså også holder til på Gl Kongevej 96, tæt ved mit hjem.

Min gode veninde arbejder tilfældigvis i Kaibosh og det var hende, som fik mig overtalt. Kaibosh er jo det fedeste koncept der (til de af jer der ikke allerede kender det i forvejen) gør oprør mod den mere konservative måde at sælge briller på, hvor brillerne er så svinedyre, at de fleste kun kan erhverve sig et par af gangen.
Kaibosh’ filosofi er at man skal kunne have et par briller til flere lejligheder. Man skal have muligheden for at mikse og matche afhængigt af humør/outfit/lejlighed.
Og jeg synes det giver super god mening. Man gider jo netop heller ikke have det samme outfit på hver dag, så hvorfor ikke eje en garderobe af briller, på lige fod med sko eller tasker? Eller i hvert fald bare et par stykker.
Priserne hos Kaibosh er derfor holdt nede, men uden at de har gået på kompromis med kvaliteten.

img_4987

Kaibosh har lige nu en “Wardrobe”-kampagne, hvor man køber tre par briller, f.eks to par med styrke o et par solbriller, men kun betaler for 2 og det har jeg, efter en god og grundig synstest i butikken på Gl Kongevej, benyttet mig af.

Jeg har fået to par almindelige briller og et par solbriller. Alle med styrke i, så de passer perfekt til mine øjne.

Og jeg er SÅ glad. Så glad at jeg nu vil udlodde samme deal til jer.

I har muligheden for, at vinde 3 par briller. Alle par skal være til den samme person, men bruger man ikke briller, er man selvfølgelig velkommen til at vinde en wardrobe til en ven/veninde/kæreste eller en anden.

Det eneste I skal gøre er:
1. Gå ind på Kaibosh, find jeres favoritbrille og link til den her i mit kommentarfelt.
2. Følg med på Kaibosh’ Facebookside.

Jeg finder en vinder nu på søndag og giver besked over mail : )

Ps. De briller jeg har valgt er følgende:
1. Vesterbro Weekend – dem er jeg særligt vild med. Elsker det nørdede look : D
2. Junebug
3. Chips & Salsa.

.
Pps. Min skjorte på billederne er denne fra Storm Og Marie, som faktisk ligger lige ved siden af Kaibosh på Gl Kongevej. Den butik kan man jo passende give et besøg samtidig med at man får tjekket sine øjne : )

img_5099

173 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge