Tid til at arbejde

Restylane mod mørke rande

I samarbejde med Aglaia-klinikken

untitled-1

I onsdags skete det, sgu.

Jeg drog mod Østerbro til Aglaia-klinikken for at lade mig behandle med restylane mod mine mørke rande/dybe hulrum under øjnene.

Som I sikkert allerede ved, er Restylane en ikke-permanent filler, der indeholder hyaluron, som allerede findes i huden i forvejen. Resulatet holder i alt mellem 6-12 måneder, alt afhængigt hvor godt man tager imod.

Det restylane kan gøre mod lige præcis mørke rande under øjnene er, at fylde hulrummet ud, således at de små blodårer, der gør huden blålig, bliver mindre synlige. Den blå farve vil ikke forsvinde fuldstændig, men vil synes svagere.

Der bliver stukket én gang under hvert øje (eller kindben er det nærmere), og herefter kommer restylanen ind og lægger sig under øjet. Så simpelt (og det gør slet ikke ondt).

Her får I mit før-billede (ja, sådan har I nok aldrig set mig før, håber ikke I bliver skræmt væk nu).
Det er uden nogen som helst form for redigering eller filter, og som I kan se, er det ret tydeligt, hvor “slemt” det egentlig stod til, hva?
Line, min behandler, sagde endda, at det var ret vildt, min alder taget i betragtning, haha, så det er jo bare suuuuper.
Til gengæld sagde hun også, at folk ville betale for mine kindben/fyldige kinder, så dét hæfter jeg mig i stedet ved. Man kan jo heller ikke have det hele, vel ; )

img_5422

Selve behandlingen var SÅ nem. Det tog maks 10 minutter, gjorde slet ikke ondt og resultatet så man med det samme. I øvrigt har jeg her efterfølgende hverken været rød eller hævet, så jeg har kunne fortsætte mine dage præcis som jeg ellers ville have gjort. Dét synes jeg er super vigtigt.

Og her er efter-billedet som også er uden redigering eller filter:

img_5486
untitllled-1

Hulrummene er ikke fuldstændig fyldt ud, men det er godt nok tæt på. Det kommer ikke ordentligt til sin ret på disse billeder synes jeg, men jeg kan love jer for, at der er sket en kæmpe forandring og jeg er SÅ lykkelig. Jeg synes simpelthen det er så pænt og føler mig som en bedre og friskere version af mig selv.
Nu håber jeg bare at det holder i 1000 år hehe og ellers er det jo godt, at Østerbro og dygtige Line ikke er længere væk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ^^^ Line

Prisen for sådan en behandling ligger i øvrigt på: 2950 kr.

Hvad synes I? Kunne I selv finde på at prøve sådan en behandling?

24 kommentarer

 • Andrea

  Hej !

  Hvor mange ml fik du?
  Jeg overvejer selv at købe en behandling, men ved ikke om jeg skal købe 1/2 eller 1 ml 🙂

  Håber du kan hjælpe mig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eray

  Wauw, et flot resultat.. hvor længe er holbarheden og hvor meget har du fået i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Jeg er en mand på 49 som er ked af mine hulrum. Så jeg har bestilt tid til restylane på torsdag. Kan det bare hjælpe en smule blir jeg glad😊. Det har hjulpet vildt på dig og ser super godt ud. Håber en halvgammel nar lige måtte komme med et par ord også😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sjovt du spørger. Jeg fik denne behandling for nogle år siden efter at have læst din beskrivelse på din blog hvor du fik det lavet jeg syntes dit resultat var så fint og havde selv overvejet det i et godt stykke tid. Og mit resultat var også bare så fin og jeg har haft glæde af det i efterhånden mange år så overvejer at gøre det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvis man er til en mere naturlig måde at fjerne mørke rander om øjnene er ampuller fra Curra Me (currame.com) virkelig effektive. Det er homeopati og bivirkningerne er bl.a. mindre appelsinhud, pænere hud generelt, detoxing af kroppen, bedre forbrænding osv. Hvis noget skal ind i min krop er jeg mest til at det har en generelt gavnlig effekt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Emilie, det ser SÅ godt ud! Jeg er i samme båd som dig og mine permanente mørke rande se præcis ud som dine.. ligegyldigt om jeg sover 12 Timer om natten. Mon det har noget med colitis at gøre? Eller bare den lyse hud. Er ret bange for sådanne skønheds indsprøjtninger, men resultatet er godt nok fantastisk! Er der nogen risiko overhovedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Tak, jeg synes altså også at det er blevet et super resultat : )

   Mmm jeg ved ikke hvad årsagen er, men helt sikkert ikke colitis, da jeg faktisk har været fuldstændig symptomfri efterhånden virkelig længe : )

   Som jeg har forstået er risikoen for noget minimal : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Emili. Jeg har selv fået det lavet to gange, da jeg lider af det samme som dig, så kan godt forstå du er rigtig glad for det 🙂 I mange år kunne jeg ikke gå udenfor en dør uden foundation (er kun 32), og er simpelthen lykkelig over at restylane hjælper. Jeg hadede når jeg var mega udhvilet, og folk spurgte om jeg havde været i byen eller om jeg var træt.
  Min sidste behandling fik jeg for 1 år og 7 måneder siden, så man kan være heldig at det holder længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja kunne sagtens finde på det, har dog ikke pengene til det. Kommenterer blot her for at sige at jeg altså er 19 år og har meget værre rande under øjnene end dig, og virkelig du så også godt ud før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Nu du spørger, så NEJ! Den skulle virkelig være gal, før jeg turde. Tænk, hvis man fik en eller anden væskeansamling og skulle rende rundt med en bule i ansigtet. Og så ville jeg være bange for, det ville tage overhånd ud fra princippet ‘mere vil have mere’. Og så kan jeg godt faktisk godt lide, at mennesker har lidt små-fejl/skævheder. Det gør dem unikke (efter min mening). Så mit svar lige pt. ville være nej tak 🙂 Men dejligt, du er glad for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det kan jeg bestemt også lide – at mennesker har små-fejl og skævheder.

   Faktisk har jeg aldrig været ked af mine mørke rande. Men jeg synes bare det ville være sjovt at prøve, at få gjort noget ved det – men jeg er virkelig heller ikke typen, der er bange for sådan noget. Så længe man finder en dygtig behandler, kan det ikke gå helt galt – og lige med restylane, så kan det tages ud igen, skulle det nu lægge sig forkert.

   Knus til dig D : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cemille

  fyldte det de dybe rander ud, eller mindskede det den blå farve? jeg har selv MEGET værre blå/lilla øjne end du, men de er ikke dybe så de har ikke brug for at blive fyldt ud tværtimod, istedet har jeg bare brug for noget der kunne skrue ned for farven

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Restylanen fylder de dybe rande ud, så den blå farve også bliver mindsket. Hvordan præcis ved jeg ikke, men det er det der sker. Du kan få en gratis konsultation hos Line, så kan I sammen finde ud af, om du også vil have gavn af behandlingen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Wow en forskel! Jeg er 22, og mine mørke rander er ligeså slemme som dine var, så det vil jeg klart overveje! Hvad makeup har du brugt under øjne for at dække det? Jeg har svært ved at finde noget som dækkende uden man skal ha et tyk og tydeligt lag på og så er jeg også ret lys (meget bleg sagt på godt dansk) så har også svært ved at finde en farve som ikke bliver for mørk til mig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Jeg har egentlig bare brugt en concealer fra Shiseido under øjnene og så Youngbloods minearalpudder i hele ansigtet . Det har fungeret fint synes jeg : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  De rander har du sgu skjult godt 😉 Resultatet er jo fantastisk. Wow. Spændt på hvor længe det holder. Håber du vil følge op på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Haha I know : D Men man kan skjule meget med makeup – og til mit forsvar vil jeg sige, at det også er nogle viiiirkelig slemme billeder med lyset lige i ansigtet. Men ja : )

   Jeg er også meget spændt på, hvor godt det holder. Jeg holder jer opdateret : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kaja

   Har lige været ude og kigge mig i spejlet og har konstateret, at mine trætte morøjne enten har brug for mere makeup eller sådan en omgang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Haha, held og lykke med det : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åhhh har de samme rander under øjnene som dig – hvis jeg ikke har makeup op og er særlig træt en dag, kan folk finde på at spørge mig, om jeg har fået et blåt øje… Fedt nok… Så kunne virkelig godt finde på at få sådan en behandling – men 3.000 kroner alligevel? Det synes jeg er virkelig, virkelig, virkelig mange penge for en 10 minutters behandling? Wow… Det kommer jeg nok ikke til at prioritere i økonomien – desværre – for det ser fantastisk ud til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ja, heldigvis kan man skjule meget med makeup : D

   Det ér selvfølgelig mange penge, men hvis nu det drejer sig om, at man skal have det én eller to gange om året og man så føler sig skide lækker det år, så vil jeg hellere spare på en dyr taske, noget tøj eller hvad man sikkert ellers kunne bruge penge på : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det kan jeg selvfølgelig godt se, og ville da også så gerne have en behandling – men jeg er nu heller ikke sådan en, der bruger mange penge på tasker og/mærketøj, så der er desværre ikke noget at spare… Sådan er det – jeg klarer mig nok uden, selvom det ser skønt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at arbejde