Lørdag

-40% på Me And The Met

Annonce
img_4656img_5065

God søndag morgen i stuerne! Her kommer et lille rabat-tip fra mig til jer.
Me And The Met holder pre-sale, hvilket betyder, at de giver -40% på alle deres varer (pånær allerede nedsatte varer + Toga Pullamed koden: Pre-sale

Me And The Met har nogle top seje designere, bl.a har de jo Fillippa K, som jeg ikke kan sige mig fra for at være temmelig glad for. Bl.a er jakken jeg har på billederne her fra Filippa K og derudover er jeg også helt hovedkulds forelsket i denne jakke, også fra Filippa K.

Men Me And The Met har også andre skønne brands f.eks Ganni og Storm og Marie og kender I mon til deres koncept i forvejen? Hvis ikke, kan jeg bl.a fortælle, at de har gratis personlig levering i Kbh, hvilket er SÅ nice for os Københavnere.

Sidst jeg bestilte noget var klokken 20.00 og en time senere bankede en af Me And The Met’s ekspedienter på min dør. Så kan vi altså snakke om god service.

img_4651

Hav nu en dejlig søndag. Vi skal til julefest hos familie i eftermiddag og Saxo har ikke talt om andet hele morgenen. Great ; )

1 kommentar

  • Håber I havde en hyggelig advent søndag med familien:-)
    Vi er jo i Spanien med besøg af nogle af børnene og det er også virkeligt hyggeligt, selvom her ikke er så julet:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag