Mandag morgen og noget om god te

Cuz I’m happy

Indeholder reklame-links
img_5366

Kjole: Storm Og Marie her, Nederdel: Other Stories, Taske: Gucci her,

Jeg er tydeligvis ikke særlig god til at stå bag kameraet og bare se flawless ud, ligesom en stor del af mine smækre blog-kollegaer er. Og jeg synes egentlig at disse billeder, er et levende bevis på det. Haha.
Håret er flyvsk, efter en længere cykeltur, kinderne lidt meget runde (må efterhånden erkende, at jeg bare ér typen, der åbenbart tager to kilo på, bare af at kigge på et stykke kage, why)!! og mine øjne helt små, nærmest usynlige, haha.

Men på den anden side, så ér det her jo mig og man kan ikke gemme sig bag instagram-filtre hele tiden. Ikke at jeg gør det altså, men det er bare utrolig meget nemmere, at se pæn og poleret ud på et lille bitte instagram-billede, og især hvis man pynter det med et flot filter, ikke?

img_5382

Disse billeder er ikke perfekte, nej. Men de viser en super glad Emilie og de er uredigerede, og netop det uredigerede skal man også holde fast i, i en tid hvor man nemt kan lave om på sig selv, med en app der hedder Facetune. Crazy stuff i øvrigt. Jeg er på mange måder så lykkelig for, at jeg ikke befandt mig på de sociale medier, dengang jeg var teenager og unægtelig hvilede en del mindre i mig selv, end jeg gør nu.

img_5375

Anyway, nok om det. Hvad billederne også viser, ud over mig, er min nye taske, som jeg er SÅ glad for. Det eneste ved den, som er en lille smule irriterende, er længden på kæden, som jeg synes er for lang. Ville gerne, at den sad lige lidt over hoften, så jeg vil prøve, at undersøge, om der er nogle muligheder for at få lavet den kortere. Et eller andet må kunne gøres.

Ellers ikke så meget herfra. Jeg pønser lidt på at lave nogle bolig-relaterede indlæg i den nærmeste fremtid, som nogle af jer også har efterspurgt en del.
Jeg vil gerne vise jer vores nye gardiner, og vores badeværelse, der er blevet rigtig fint. Og en masse andre ting. Det er bare som om, at det er for mørkt til overhovedet at få taget et nogenlunde billede i disse dage. Mega irriterende.
For min skyld, må det gerne bare blive forår nu. Jeg mangler lys, hører I!? Det ér hårdt at være blogger, kan I nok forstå ; )

Nej, jeg vil løbe igen i stedet, har vist intet særlig spændende at berette lige nu.
Har en del arbejde der skal klares, inden jeg sætter kurs mod Føtex og får handlet ind til en eller anden form for aftensmad, der forhåbentlig kan holde et par dage. I går aftes kom vi til at gå all in på (sushi) takeaway, så resten af ugen skal være meget budgetvenligt ; ) Jeg tror det bliver en stor lasagne og hvis jeg har tålmodigheden og tiden, vil jeg prøve at få skabt en eller anden form for opskrift til jer også. Mmm!

Kan I have en dejlig tirsdag, søde læsere x

 

6 kommentarer

 • HS

  Synes nu du ser skøn og “oprigtig” ud (kan man sige det??!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk og dejlig, på din helt egen uredigerede måde :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Åh jeg vil SÅ gerne have en opskrift på lasagne. Og i forhold til billederne. Jeg skulle ind til byen for nogle år siden og syntes selv jeg lignede lort og jeg tænkte at det ville alle andre også syntes. Jeg fandt så ud af at folk har så mega travlt med sig selv at ingen ligger mærke til andre. I hvert fald ikke i samme grad som en selv. Jeg mener bare, at inden jeg læste hvad du havde skrevet om dine kinder og øjne, så jeg det overhovedet ikke. Jeg tænkte at du så glad og frisk ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ja du har så evig ret : )
   Det er altid kun en selv, der lægger mærke til de der ting, og måske var det fjollet at jeg nævnte det her, men på den anden side.. Måske kan det være rart for nogen at vide, at alle har de der tidspunkter hvor man kan finde fejl ved sig selv : )

   God dag og tak : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • t

   Overhovedet ikke fjollet at du skriver det, det er dejligt at læse at andre også tænker det man nogle gange selv tænker! Det er derfor din blog er så skøn 🙂

   God dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen og noget om god te