Vores badeværelse

Dagen før dagen

img_5676

Dagen før dagen…. Og jeg kan slet ikke mærke hverken glæde eller spænding. I stedet kan jeg mærke min varme pande, min løbende næse, min hostende hals, og en kvalme så led, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre hvis ikke den meget snart forsvinder.

Vi holder juleaften i år. For første gang. For nu er det os der er indehavere af den største lejlighed. Og det forpligter ; ) Lige nu ville jeg vitterligt ønske, at mine forældre skulle holde det, ligesom de har gjort de sidste mange mange år, og at jeg ligesom bare kunne sætte mig til bords, nyde og bare være, fremfor nu at skulle være vært med alt hvad det indebærer.

Men ok, det er slet ikke så slemt igen, for vi bliver blot en hyggelig lille forsamling i år.
Mor, far, søster, bror, farmor, svigermor og så os tre. Det ene år er vi få og det andet virkelig mange og jeg kan egentlig lide begge ting lige godt.
I år er der ingen forventninger på den måde. Og vi deles også om at lave maden. Så faktisk er der slet ingen stress. Jeg havde nok bare glædet mig til alle de små ting, som jeg ikke har fået gjort, grundet sygdom. Og så stresser det mig faktisk også lidt, at vi, ud over juleaften, skal holde 2.juledag, nytårsaften og Saxo’s 3-års fødselsdag en uge efter nytår. Det er lidt meget for mig lige nu. Men men men, mon ikke mit overskud stiger i takt med at min krop bliver frisk igen. Det satser vi på : )

img_5671

Af positive ting kan jeg fortælle, at Saxo har haft en feberfri nat (YES), at jeg har fundet julegaven til min mand, en sweater fra SNS Herning, som jeg købte i Zornig på Gl Kongevej. Jeg ved ikke ret meget om herremode, men nu er det tredje trøje jeg har købt til ham fra det mærke, og han går rigtig meget i de to han har i forvejen, hvilket vel må betyde at det er godt : D (og nej han læser ikke med herinde)..
Derudover har jeg fundet min julebluse. Denne grønne sag fra Custommade, som jeg har tænkt mig at parre med en højtaljet nederdel fra skabet. Så er der da styr på dét ; )

I dag skal jeg købe de sidste julegaver, og jeg priser mig lykkelig over, at jeg har en reel chance for at finde dem alle lige nede på gaden, så jeg ikke behøver belaste mig selv yderligere ved at skulle tage ind til byen. Jeg ved ikke noget værre end indre by og julegavestress.
Og så skal vi have købt en nyt juletræ. Vi smed det andet ud i går. Lessson learned til næste år. Vent med at købe dit juletræ, eller stil det i det mindste i vand, så det ikke visner inden juleaften ; )

Må I få en rigtig dejlig 23 december <3

img_5666

7 kommentarer

 • Karina

  Puha, føler med dig. Jeg ligger selv med influenza på dag 4 nu og der sker desværre ikke de store fremskridt. Så lige nu føles juleaften imorgen også meget uoverskuelig.
  Rigtig god bedring og god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Rigtig god bedring. Her er jeg gravid i uge 25 og har helt seriøst været forkølet i 3 uger! Som i så meget snot at jeg ikke kan trække vejret eller smage maden. Så alt det slik jeg har spist er spildt ;-)’
  Nåmen håber at jeres aften i morgen bliver forrygende trods sygdom.
  Glædelig jul og rigtig godt nytår.
  PS venter en pige denne gang og var plaget af kvalme og mini influenza de første 7 uger ;-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Øv, det er slet ikke særlig rart at være syg, når man burde pusle med julepynt og hygge her op til juleaften! :/ Måske prøv noget pebermyntete mod kvalmen? Det hjælper mig! Og generelt bare pebermynte.
  Selv sidder jeg med en større skriftlig eksamen, der skal afleveres 2. januar, så ingen rolig jul eller festligt nytår til mig :/
  Glædelig jul og god bedring! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nu har du nævnt en overvældende træthed flere gange herinde og nu også kvalme – er der mon en lille minisaxo på vej? 🙂 Rigtig god jul til dig og din lille familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Rigtig god bedring til dig! Influenza, træthed og kvalme er en skrækkelig kombi. (jeg er SÅ irriterende lige nu, men nu du klager over træthed og kvalme, så tænker jeg da mit:-) Anyways, jeg ønsker jer alle en glædelig jul – jeg elsker at følge med i dit univers, og du skal vide, at jeg synes Casper og dig er fantastiske forældre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak, ja det er den værste kombi. Jeg vil mene at man godt kan have kvalme uden at være gravid, men du er selvfølgelig velkommen til at tænke dit 😀

   Tak for din søde kommentar om Casper og jeg. Rigtig god jul <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Bøg-Skov

   Jeg tænkte også om du måske var gravid😉
   Uanset hvad ønsker jeg dig god bedring og rigtig god jul til jer alle 3😊
   Tak for en rigtig god blog😊

   Mvh Maria Bøg-Skov.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores badeværelse