Tirsdag var en succes

En julebaby

Indeholder reklame-links

img_5261

Ja altså ikke sådan en rigtig baby, men en taske-baby, for nu : )

Sidste år til juleaften, fik jeg en smuk Saint Laurent taske (denne bare i sort) af min elskede mand. Aldrig har jeg fået så fin og stor en gave og jeg blev selvfølgelig meget meget glad for tasken. Den har da også hængt på min skulder hver dag siden. Hver evig eneste dag. Lidt vildt egentlig.

Jeg er ikke god til det der med at have mange ting. Jeg ved godt det sikkert lyder lidt fjollet i nogens ører, men jeg har f.eks ikke 10 par sko. Jeg har vel 3-4 par, som jeg så går med ofte og det er nok for mig. Jeg har heller ikke 10 tasker. Nærmere 2 og nu 3.

Jeg kan godt lide at have et overblik over hvad jeg har og så vil jeg gerne bruge det jeg har også. Og det gælder både tøj, sko og tasker, men faktisk også sådan noget som køkkensager og interiør. Jeg er hurtig til at smide ud, sælge eller give videre.

img_5259

Men efter et år på min skulder, giver jeg plads til en ny lille skat. Så i går (hurra for dag-til-dag levering) klikkede jeg en lille sød Gucci taske hjem. Den har det der klassiske Gucci print jeg ellers svor jeg aldrig kunne blive vild med igen, efter jeg som teenager hungrede og sukkede efter selvsamme print.
Det er ret vildt egentlig, hvordan man bliver påvirket af medierne. Jeg har længe troet på, at ingen kunne påvirke mig hvad angik mode, men det er jo bare én stor fed løgn. Jeg er lige så påvirkelig af bloggere, it-piger osv, for lige pludselig synes jeg jo at printet er super lækkert, klassisk og lige mig. Lol : )

Jeg elsker gaven fra min mand, så selvom jeg har anskaffet mig en ny, så skal den taske gemmes for altid, både fordi jeg har fået den i gave af ham jeg elsker, men også fordi den jo bare er så klassisk. Hvis jeg en dag skulle blive træt af den, kommer der jo 100% en dag, hvor min kærlighed til den vil blomstre på ny.

Min nye taske kan findes lige her (og hov, den er desværre allerede udsolgt).

Mit næste taske-køb bliver en lidt mere rummelig taske, hvor der er plads til det hele. Har kig på denne, som er til en lidt anden pris end Gucci, og super flot!

img_5265

2 kommentarer

  • Hvor er den også bare helt utrolig fin <3

    Og det kan langt bedre forsvares at købe dyrt, når man sjældnere køber nyt og sælger ud af det gamle.

    Tillykke med din nye baby!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag var en succes