Vores juleaften

Ferie-mode og en januar-længsel

Processed with VSCO with a5 preset

Der er lige gået lidt ferie-mode i den herhjemme. C er dog tilbage på job i dag, mens jeg holder skansen herhjemme med en lille mand der, efter min mening, godt kunne trænge til at komme ned i sin børnehave snart. Hehe. Han var som sagt syg og hjemme hele sidste uge, og nu kan jeg bare mærke på ham, at han hurtigt bliver lidt rastløs. Forstår ham godt. Jeg er selv en smule rastløs.
Det kribler i mig for at få skrevet nogle ordentlige indlæg til jer derude, men det er svært, når det eneste tidspunkt jeg kan gøre det er mens S sover lur. Og nogle dage her i ferien, er luren faktisk helt blevet sprunget over. Om aftenen er jeg så træt, at jeg ikke engang kan overskue at åbne computeren, så der er jeg ikke særlig produktiv. Det er jo super.

Så ja, jeg glæder mig pt helt enormt til at ferien er overstået, til januar og til at jeg kan komme ordentligt igang med arbejdet igen. Det er tiltrængt.

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ Når man næsten har hele Zoo for sig selv

Processed with VSCO with a5 preset

Men først; Nytårsaften. Vi holder der herhjemme med 2 vennepar + børn, og selvom den oprigtige plan var at lave mad selv, har vi nu bestemt os for takeaway. Muligvis sushi. Det kom lidt bag på os, hvor ikke-nærværende man egentlig bliver, når man sådan skal stå for mad til flere over en hel aften. Det erfarede vi juleaften. Eller mest Casper. Jeg kunne ikke tage meget af æren for julemaden ; )

(affiliate).
Ps. Udsalget er i øvrigt igang mange stedet, hvis I ikke allerede har bemærket det ; ) Og jeg vil gerne slå et slag for Boozt’s som har et vildt godt udvalg. Der er f.eks Angulus sko til -30%, yndlings-Filippa K jakken i beige, som jeg faktisk alvorligt overvejer at købe, og denne Ganni-fætter, som jeg faktisk også synes ville være et rigtig godt udsalgs-køb. Vildt smuk.

Men jeg tror at jeg lader dankortet blive i lommen. I virkeligheden har vi bare to lamper til vores stue, som vi virkelig gerne vil have fingrene i. Jeg slet ikke, om de bliver sat ned endnu. Men jeg håååber. Fingers crossed : )

Nu vil jeg hente mit barn op, jeg kan høre han er vågen. Og så kan jeg dufte, at de småkager min farmor lige nu står og bager i vores køkken, er ved at være færdige. Mmm mm.

 

Nyd resten af jeres onsdag x

 

1 kommentar

  • Kære Emilie, nyder at følge med i din blog. Og må sige, at jeg simpelthen har dig mistænkt for at være gravid 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften