Vores juleaften

Gardiner

Annonce

img_5776

For nylig har vi fået hængt gardiner op herhjemme. Et par smukke mørkegrå velour i vores stue, som min farmor har syet os og så har jeg købt færdigsyede hør-gardiner fra Ellos som jeg gerne vil vise jer i dag.
Jeg har købt til vores soveværelse og til Saxo’s værelse. Mørkegrå til os og lysegrå til Saxo.

Jeg har altid tænkt gardiner som værende lidt af et projekt, men det er jo sådan set det nemmeste i verden, når man køber dem færdigsyede..

img_5783

Jeg synes bestemt ikke at gardinerne kommer til sin ret her på disse billeder, men de har virkelig gjort noget godt for vores værelser synes jeg. Som om det hele lige bliver lidt mere færdigt, lidt mere hjemligt af at få vinduerne rammet ind.

Jeg købte også gardinstænger på Ellos. Og fandt bare nogle helt standard, der kan gøres længere efter behov.

img_5777img_5792

Så langt så godt : )

Nu vil jeg tage imod vores 2.juledags gæster og så er jeg altså også den, der er SÅ klar på januar og ikke mere jul. Julen er dejlig, men når vi kommer forbi juleaften, glæder jeg mig altid helt vildt til en ny og frisk begyndelse : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften