Om gardiner

Historien om vores helt nye smukke (nu ødelagte) spisebord

img_5196

I fredags modtog vi endelig vores splinter nye og virkelig flotte sorte marmorbord fra Handvark. Fedt fedt fedt : )
Vi fik samlet det om aftenen lige tids nok til, at 12 drenge ringede på og braste ind af døren. Casper skulle nemlig holde julefrokost for hele banden ; )
Så ind med drengene og ud med mig. Det hele gik enormt stærkt, og ingen af os havde nået, at skænke det der med behandling af bordet en tanke. Fuldstændig latterligt dumt, eftersom jeg egentlig havde læst meget om behandling og vedligeholdelse af natursten. Flot..

Det næste der egentlig sker er så at jeg, lørdag morgen, vågner op inde ved siden af, hos mine forældre sammen med Saxo, og selvfølgelig så skal jeg lige ind og se, hvor slemt det står til i min lejlighed. Det første der møder mig er en stank af flæskesteg, nej, jeg bryder mig bestemt ikke om flæskestegslugt og da slet ikke om morgenen, og det næste er så synet af vores helt nye bord, fyldt med øldåser, væltede flasker og generelt bare en masse klamme ting. Bordet er helt søbet ind.

img_5199

Min ellers så fornuftige, påpasselige rengøringsfreak af en mand, har i sin brandert, fuldstændig glemt at tænke på vores nye bord og blot efterladt det i én pærevælling af væsker og mad på sig, og nu ser det sort ud.
Til hans forsvar vil jeg sige, at det bestemt ikke ligner ham, sådan at gå fra et bord på den måde.
Som sagt er han super ordentlig, især hvad angår at passe på egne ting. Meget mere end jeg er. Men snaps gør et eller andet ved folk, I guess ; )

Jeg får lynhurtigt tømt bordet og begynder at tørre det af. Men til ingen verdens nytte. Der er tydelige ringe fra glas, og store og små pletter overalt på bordet, og de er umulige at fjerne.

🙁

Så nu vil jeg i dag forsøge, at rense det på den måde jeg oprindeligt skulle have gjort. Men tvivler virkelig på at det hjælper og tænker at vi derfor er er nødt til at købe nogle helt nye plader. Jeg ved nemlig at Handvark sælger dem i løssalg, så det er da altid noget : )

img_5203

   

16 kommentarer

 • Hold nu op hvor ærgerligt, og hold nu op, hvor bor I SMUKT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Det luder virkelig træls! Fik lige en tanke, måske det slet ikke kan lade sig gøre, men måske i kan vende pladerne om, så den ødelagte side kommer nedad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville godt nok også give det lidt tid, i stedet for at bruge flere penge….
  Det kommer jo aligevel til at se lidt “brugt” ud med tiden, i er jo en børnefamilie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Du kan få bordpladen slebet så den bliver som ny for omkring 2000-3000 kroner – måske det er billigere? Skal have det samme gjort ved vores sofabord i marmor 😶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Åh, jeg var blevet stik tosset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Øv og øv. Og superflot bord. Dog vil jeg sige, at det går væk med tiden – bare inden I kaster penge efter ny plade. Da jeg i mine unge/yngre dage var au pair og kom til at lade først tomatsaft og senere citronsaft komme i berøring med bordet, panikkede jeg noget så grusomt. Ikke fedt at smadre andre folks dyre bord. Der var grimme lysegrå pletter. Det gik dog væk i løbet af nogle uger. Men pas på – ingen citron, olie, eddike, tomatjuice mm. i nærheden af det. Sådan et bord er noget så sart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg må lige tippe om at min mor fik sin naturfliser til at se nye ud ved bruge af det her produkt fra matas: https://www.matas.dk/matas-marmorrens-500-ml
  Og det var på tråds af at de havde levet et hårdt liv med meget børnesnavns og måske også lidt manglende rengøring. Så måske det er et forsøg værd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Fedt, jeg vil prøve at smutte i Matas. Det kan kun blive bedre tænker jeg : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura V

  ej hvor ærgerligt! Det ser ellers smukt ud! Hvor er stolene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om gardiner