Mød mine veninder

Lørdag

Indeholder reklame-links
img_4632  img_4651-1

^^^ Taske: Gucci her (på lager igen whoop whoop) sko: Other Stories her (af en eller anden årsag kan jeg ikke linke direkte, men skoene ligger som nr 5 via linket) bluse Other Stories, læder frynsenederdel: Custommade (kommer snart i butikkerne samt online), solbriller ic! Berlin her.

Hermed et par billeder af mig mig mig, fra i går hvor jeg besøgte mine skønne Impression-piger i deres helt nye og lækre showroom. Top seje iværksætter-piger, der har gjort det SÅ godt. De er for vilde, simpelthen.

Lørdagen har været langsom indtil videre. Saxo vågner pt hver morgen 6.30 og selvom det kunne være meget værre, er det alligevel lige tidligt nok til vores smag i weekenden. Men så handler det vel om, at vi bare skal være bedre til at gå tidligere i seng. Det er bare ikke altid lige let, men det kender de fleste vel. Anyway, vi skal slet ikke klage. Så længe han sover igennem, og det gør han hver nat, er vi mere end glade.

img_4674 img_4664-1

Vi er lige kommet hjem efter en lang og mega kold (ughh hvor er det koldt i dag) gåtur, og nu sover Saxo lur i gården, mens min far og C hjælpes ad med nogle praktiske ting her i lejligheden. Bl.a fik vi i går dette spejl hjem, som skal hænges op på badeværelset og så har vi valgt disse lamper, der skal pryde køkkenet. Der er ikke så meget i dem, men de er enkle og pæne og vi mangler (stadig) sådan lys. Glæder mig til at vise jer det, når det hele er done : )

I aften skal vi bare slappe af. Jeg er overmandet af en crazy træthed pt, så i aften er det stensikkert, at jeg kommer til at gå tidligt i seng. Jeg glæder mig allerede lidt til det nu, haha.

Må I have en dejlig dejlig weekend.
Ps. Jeg kom til at tænke på, hvis nogle af jer har specifikke ønsker til blogindlæg jeg skal lave/ting jeg skal skrive om, så hold jer endelig ikke tilbage med at tippe mig. Jeg kan mærke at jeg trænger til lidt gode idéer xx

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød mine veninder