Vuggestue er ikke barnets behov

På det seneste… #2

img_4616-1

– Er vi stadig ramt af sygdom herhjemme. Mest ham den lille, som sov til over 09.00 i morges. Og så ved man altså bare at den er gal.

-Har jeg officielt droppet af følge med i SKAM. Og jeg skammer mig lidt over det. Jeg føler mig simpelthen så mærkelig, nu hvor 98% af alle kvinder jeg kender, ser lystigt med – ja nærmest er besat af den serie. What’s wrong with me? Faktisk går det mig en lille smule på kan jeg mærke. Nu kan jeg ikke snakke med om det. Men den fanger mig bare ikke. Punktum.

-Bruger jeg i stedet mine aftener på et lille selvhjælps “bliv dus med din angst” kursus. Når altså ikke jeg blogger som nu, eller falder i søvn på sofaen. Det kursus, som varer i 14 uger og består af lydfiler, har i øvrigt virkelig fået mig til at se min egen angst (angst for angsten) på en helt ny måde. Det er ret fedt. Sig endelig til hvis I vil høre mere

-Har jeg fundet de første par grå hår på mit lille hovede. Eller krid-hvide hår var det nærmere. Og det er jo fint nok og alting, men jeg skulle virkelig lige sluge den, fordi jeg altid har regnet med, at jeg ville ligne min mor på det punkt. Min mor er 53 år og har nærmest ingen grå hår.
Hvad er dealen med de hår altså? Når man først har fået et eller to, kommer de så bare lyn-hurtigt på hele hovedet? Jeg har brug for nogle med erfaring her, kom ind!
I det mindste er det nemt at skjule, når man er lyshåret, I guess..

– Har jeg fået den vildeste grape-craving. Grape juice all day everyday. Mmmm

– Og en craving for pepernødder med chokolade. Det lyder ikke specielt lækkert, men det er SÅ godt! Omg.

– Har det store og smukke juletræ, vi købte i starten af december, fuldstændig mistet sin glans og er nu mere bare et stort, meget tørt og ikke særlig kønt juletræ. Vi er nok nødt til, at investere i et nyt inden juleaften. Som om der ikke var nok at bruge penge på, hmm..

– Har jeg købt lige præcis 0 julegaver. Det ligner slet ikke mig, men på en eller anden måde går jeg ikke rigtig op i gaverne i år.

– Men det gør min familie jo, så gaverne skal selvfølgelig købes. Overvejer at finde noget tøj til min mand. Måske lidt kedeligt, men det plejer at sprede glæde, og vigtigst af alt: blive brugt. Hvad køber I til mændende i jeres liv?

Hav en skøn dag allesammen xx

19 kommentarer

 • Haha, åh er glad for jeg ikke er den eneste, der er bagud. Har netop hentet et gavekort til klipning til min farfar og mangler to, jeg skal hente senere idag. Og normalvis, er jeg altså gerne ovre det allerede i november 😀
  Vi når det jo nok (;
  God jul!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige opdaget https://organicbasics.com Endda startet af noget families familie. Virker som et super koncept til de der mænd, som ikke rigtigt mangler noget, men som måske skal mindes om at forny deres basis fra tid til anden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Lige et tip fordi jeg sidder og nørder med farmakologi på medicinstudiet – vær opmærksom på, at grapefrugtjuice kan interagere med en del lægemidler (du er jo forholdvis ung, så regner ikke med, du får en masse medicin). Nu ved du det i hvert fald 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha tak for den viden. Tager heldigvis ingen medicin, så det burde ikke være et problem : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min familie er sammenbragt, så jeg skal købe sindssygt mange gaver. De sidste otte klarede jeg i dag, det var godt nok noget udmattende, men nu er det gjort.
  Jeg har ikke nogen kæreste, men jeg er på gave med min bedste ven, og jeg giver ham et gavekort til Arla Unika. Vi er nemlig altid inde og smage i butikken, så jeg tænker, at det er på tide at få en hel en med hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil meget gerne høre mere om det selvhjælpskursus. Har selv været i årelang behandling for angst, og det føles som om det er noget jeg bare må lære at leve med som en del af livet. Så hvis der var noget der kunne få en til at se på sin angst med andre øjne ville det være fantastisk!:-)
  Og god jul til dig og din familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  åh de grå hår, suk. jeg fik mine første hvide hår som 20årig (nu er jeg 30år) og synes egentlig det går bedre med at acceptere dem med alderen. i starten da jeg fandt de første blev jeg sådan lidt “åh, øv, allerede”, men nu har jeg vænnet mig til det og faktisk valgt at lade dem være som de er. mange har spurgt om jeg farver mit hår lyst nu, så det vælger jeg at tage som et kompliment 😉 embrace it – er vist mit valg.
  skønt at du nævner det her på bloggen. i min omgangskreds er det noget mange skjuler ved at farve håret osv. kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt mit første grå hår som 17-årig. Har mørkt groft hår og det er åbenbart normalt for sådan nogle. Panikkede lidt som teenager og brugt nogle år på at hive dem ud. Det er jeg dog stoppet med for længst, da det bare resulterede i korte strittende hvide hår. Don’t do that. Nu er jeg 34 og har en del ‘grå striber’, men min frisør konstaterede at der er laaang vej igen. Så jeg tror ikke at du skal forvente/frygte at blive gråhåret inden for de kommende år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er præcis derfor, vi altid først køber træet lige før jul. Det bliver i dag eller i morgen – også selvom jeg har en 4-årig der ville have elsket at have haft et træ stående hele december <3 Chokolade-overtrukne småkager lyder i øvrigt slet ikke skidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha ja, det har bare været så hyggeligt, men lidt en dyr fornøjelse hvis man skal have to træer. Næste år venter vi : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Nok ikke til meget hjælp for en københavner, men da jeg var lille købte vi altid træet tidligt og havde det stående udenfor med lys indtil d. 21/22/23, hvor det så kom ind og blev pyntet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Smart. Næste år har vi en altan, så kan vi forhåbentlig stille det der : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Vi har i år haft en fod med vand i – og her på 10.dagen står det stadig sprødt og grønt. Varm anbefaling – selvom det ikke er de kønneste fødder 🙂 Rigtig god jul – og god bedring. DBH. Tanja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt denne strik fra Mads Nørgaard til min mand:
  http://www.boozt.com/dk/da/mads-norgaard/100-light-wool-klap_14203932/14203963?navId=59795&group=listing&position=1000000

  Jeg vil meget gerne høre mere om dit selvhjælpskursus – og helt specifikt vil jeg også gerne vide, hvor du har fundet det, og hvad det hedder?

  Kram og god jul
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Min mand får tøj og dufte i år. Og et mobilcover (fordi han har smadret de øvrige) og noget barberingshalløj fra vores unger. Han har så også fødselsdag i midten af januar, og der pønser jeg på at give ham et nyt ur. Ved virkelig ikke, hvad der er med de mænd og gaver, altså.. Min far er helt umulig! Han lever ret nøjsomt (og da vores søn for år tilbage spurgte, hvorfor der kun stod morfars navn på hans postkasse, og min far svarede, at det jo var fordi, han boede alene – og vores søn sagde: “Ja, morfar. Det er fordi, du er sådan en eneboer!, var det sgu ikke helt forkert! 😂) Så altså.. Bøger er han glad for. Biografier, helst. Så dem har han fået et hav af de seneste år. Men så er det også ofte sådan lidt: “Jeg ønsker mig en bog om en gammel bokser!” Øh..okay? 😂 Så han får bøger – men også hjemmesko i år!
  I øvrigt har jeg ikke set så meget som 1 minut af SKAM! Nu har vi så også unge nevøer i Norge, så måske vi bare oplever det i virkeligheden? 😉
  God bedring med Saxo! Og gaverne når du snildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg har alle julegaverne i hus, lige på nær til min far. Hvorfor er mænd så svære at give gaver til?
  Han har alt hvad han skal bruge, så i stedet for at bruge penge på noget som han i virkeligheden ikke har brug for, har jeg tænkt på at købe “giv en ged” eller en af de andre ting man kan købe derinde. Det syntes jeg giver rigtig god mening, og er en fin ting som gør at alt det her julegaveræs bliver til at holde ud, når vi kan bruge det på at hjælpe andre.

  God bedring til jer, jeg er også forkølet og nyser konstant 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er så glad for at høre, at selv sådan en tjekket mor og blogger som dig ikke har købt nogle gaver endnu! Jeg troede jeg var den eneste! Har læst på flere blogs at folk har nævnt “inspiration, hvis I stadig mangler et par julegaver” agtigt, og jeg har fået så dårlig samvittighed over det – men det er der jo inden grund til, jeg når det. Tænker at købe dem imorgen, og så forberede mig på juleræset ved at klæde mig ikke for varmt (man overopheder i de overfyldte butikker), medbringe væske og snacks og indlægge stop undervejs 🙂 Og jeg har det på samme måde som dig, gaverne har bare slet ikke fyldt for mig i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha elsker at du ser mig som en “tjekket” person. Det er jeg i sandhed ikke : D

   Selvfølgelig når du (vi) det. God julegavejagt :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue er ikke barnets behov