-40% på Me And The Met

Vores 2016

unnamed

2016 har været et pisse fedt år for at sige det rent ud. Og når jeg tænker mig lidt om, er der da også sket nogle ret store ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startede jo året ud med at tilbringe en måned i Australien. Vores livs ferie. Vi fejrede nytår på stranden sammen med min australske familie og en uge senere fejrede vi Saxo’s 2 års fødselsdag – også på en dejlig strand. Det bliver en lidt anderledes fødselsdag i år, det er sikkert.
Hvad jeg ikke ville gøre for lige at tage en “smuttur” til Australien igen. Jeg elsker simpelthen det smukke smukke land. Håber på en tur igen i 2018.

img_0504 img_0651 img_0595

I juni tog jeg min farmor og Saxo under armen og hoppede på et fly til dejlige Grækenland. 5 dage i sus og dus. En ferie jeg aldrig vil glemme.

img_1592img_1626 img_1689OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og i juli måned, tilbragte vi det meste af vores tid i sommerhuset. Det var til tider en koldere fornøjelse, og jeg var meget glad for, at vi var fyldt op med sol og varme fra Australien og Grækenland. Men dejligt var det : )

29521081510_851069c874_o

September var måneden for vores bryllup. Det blev lige som vi havde håbet på og vi var vist yderst heldige med vejret, der skulle vise sig at blive den “sidste sommerdag i september”.
Vi holdte reception i vores gård, der var pyntet lækkert op, og gik senere mod Josty, hvor middagen og festen skulle foregå.
Det hele blev som sagt lige som vi havde håbet på, og jeg følte mig meget smuk i min kjole fra Couture-Stuen.

img_2816

img_2665

En uge efter brylluppet var det tid til vores honeymoon. Vi nappede en uges ferie (igen i Grækenland, på verdens skønneste resort, Westin, Costa Navarino) Det var ren afslapning for os alle tre, og noget vi virkelig havde behov for, efter en lang tid med planlægning, en del stress osv.

img_4016

I slutningen af august annoncerede jeg, at vi havde købt vores drømmelejlighed og 1 november kunne vi endelig flytte ind.

Det med flytningen har næsten været det bedste af det hele. Det betyder bare så meget, at bo et sted hvor man føler sig hjemme og det gør vi i høj grad her. I vores tilfælde har det også betydet, at vi kan have venner og veninder ovre til middag, selv efter Saxo’s puttetid. F.eks er det lige blevet besluttet at vi holder nytårsaften herhjemme for to vennepar + børn. Noget vi ikke kunne have gjort i den gamle lejlighed, da den simpelthen var for lyt. Så på den sociale konto, giver det også en masse frihed og det er mega fedt.

img_5203

Derimellem er der sket det, at Saxo er startet i ny institution, grundet vores kommuneskift i forbindelse med flytningen. Han har taget det uden det mindste brok og elsker sin børnehave. Og vi elsker den. Især fordi den er ultra lille og fordi normeringen er rigtig god, da den er privat. Det kan virkelig anbefales. Altså en mindre institution – hvis man går op i sådan noget.

Der skete også det, at det projekt min veninde og jeg havde gang i, som jeg vist fortalte om herinde er par gange, blev lagt på hylden for en stund. Det er jo helt klassisk, at man fortæller om det her “vildt spændende projekt” man har gang i, og så bliver det aldrig til noget. Sagen er den, at laver man et produkt, der skal produceres i udlandet, så kræver det viiiirkelig blod, sved og tårer og det er slet ikke “bare lige”. Lesson learned. Dog håber vi stadig meget på, at vi kan tage projektet op igen en dag, fordi vi stadig tror SÅ meget på det.

Men for nu og det næste stykke tid, er det bloggen her jeg fokuserer på, samt på at hjælpe min mand med Moodings og JS, der stadig har vores hjerter, selvom der på mange måder også er gået total hverdag i den – noget man som iværksætter jo ikke altid synes er det fedeste (Nu taler jeg mest på min mands vegne). Men med en fordobling i omsætningen fra 15′ til 16′ bliver vi ved lidt endnu ; ) <3

Processed with VSCO with hb2 preset

På årets sidste dag, bliver vi herhjemme i lejligheden. Planen var egentlig ikke at lave noget, fordi jeg troede at alle mine veninder havde planer, men det skulle vise sig at der kom nogle ændringer og nu får vi selskab af to af mine aller bedste veninder, deres kærester og deres dejlige unger, som er på Saxos alder. Det bliver super stille og roligt og omdrejningspunktet bliver god mad, fremfor fest og fyrværkeri (hader fyrværkeri og forstår virkelig ikke hvorfor det dog ikke er forbudt at sælge til privatpersoner).

Jeg kunne faktisk ikke rigtig forestille mig en bedre afslutning på 2016. Og så glæder jeg mig helt vildt til at se hvad 2017 bringer med sig <3

4 kommentarer

 • Simone

  Det her har egentlig ikke noget med det her indlæg at gøre.
  Men jeg synes, at det er så dejligt, at du blogger så ofte i øjeblikket. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ihh 1000 1000 tak! Det er dejligt at det bliver værdsat <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh hvor jeg håber, at dit og din venindes projekt er at lave fedt drengetøj ☺️ Synes der er så meget pænt pigetøj i butikkerne, mens der er længere mellem snapsene, når det gælder små fyre 😉

  Og det lyder som et helt fantastisk år. Det har mit også været. Mit første år som mor. Helt fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er det desværre ikke : D

   Jeg synes du skal tjekke Christina Rohde, Zara, Joha og Mini Rodini ud – selvom du sikkert allerede kender til de brands : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-40% på Me And The Met