Ferie-mode og en januar-længsel

1. Januar blues

img_5706

Vi havde en rigtig dejlig nytårsaften. Den blev brugt med gode venner og vi spiste sushi, drak bobler, fik kransekage og en overordentlig dejlig dessert. Børnene hyggede sig og de voksne lige så. Det var perfekt.

Men….

1. januar, ikke?

Jeg kan ikke med den dag. Og slet ikke i går. Muligvis er jeg ekstra sentimental, jeg ved det ikke. Men i går var jeg på grænsen til noget der lignede en 1. januar-depression. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg var træt, det var gråt, det regnede, og selvom mormor og morfar tog Saxo med ud på en lang gåtur, så C og jeg kunne sove en lur midt på dagen, vågnede jeg bare aldrig rigtig op i går.

Jeg kunne kun drømme mig et år tilbage, hvor 1. januar blev brugt på at køre til min families sommerhus lidt uden for Sydney. Hvor vi fiskede og badede og hvor solen skinnede fra en skyfri, og temperaturen sagde noget nær de 30 grader.

Ovenpå i går har jeg det virkelig sådan, at jeg nægter at holde nytår hjemme igen i år. Jeg gider det simpelthen ikke.

Når vi nærmer os, vil jeg huske på dette indlæg, og så vil jeg få købt de fly-billetter. Mål for 17′!

Jeg håber I havde en dejlig en : )

img_5894
img_5721

2 kommentarer

 • Godt nytår søde Emily. Jeg havde også the blues i går, men i dag går det heldigvis bedre.

  Hvor sejt at I har sommerhus ved Sydney – er noget af din familie fra Australien?

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Min kære faster mødte for mange mange år siden en australsk mand, og har siden bosat sig i landet og fået børn – mine fætre : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie-mode og en januar-længsel